Pocujte... Co vravite na vidlu SR Suntour XCR a HAYES MX2 203mm ???
Myslim či to ta vidla vobec udrzi a cisa tam daju vobec nahodit...
Velke Ď.
Nie zvlastnych, tie nastastie nemam
Vsak potom Ti dam vediet, ked mi bude niekto hovorit jeho skusenosti o tejto znacke- vidle (pravdepodobne to bude bratov kamos a 1 viem teraz urcite, ze Duro E pri doskoku kope a to sa este bude tvarit aku ultra vidlu kupil so zdvihom 130 a k tomu este za 3 alebo 4 litre)
Iwo to si radsej kup ten obycajny 160 mm kotuc, prasa predaj( ak ho niekto bude chciet) a kup si za te money+ priplatok nejake lepsie
PS: To by sa ti neoplatilo mat velky kotuc a mizerne prasa
Ty si mi amatér Suntour je teda shit a pre amatérov tak sa pridi pozriet sem do Čiech na čom sa tu jazdia WBC.rally borci dh jazdí sa tu na Ruxoch alebo na Durach ale hlavne Ruxisi a pozri si kompletnú nabídku suntouru a ceny a hlavne sa na tych vidlach povoz a ten chod sa nedá zrovnat zo zakladníma marzochami a manitu a cena je stále polovičná.Tak sa zobud lebo každá firma vyvíja svoje modely a dáva nové veci do vidlic.
Lenze vacsinou co pozeram videa( to myslim ceske a dokonca aj slovenske), tak som este nevidel, ze by tam mal vidlu tejto znacky- skorej su to RS- hlavne Boxxery( a nielen DH videa) Ale pravda zalezi to aj od toho ci ma jazdec sponzora alebo nie!!!
Vsak hej v niecom mas pravdu, len ja som myslel tie vidly od Suntouru co su v nizsej cenovej
kategorii a tym som myslel aj to Duro- hlavne E, to D by celkom uslo
Ale aj tak sa to nevyrovna znackam ako Marzocchi alebo RS
mam Ta tu za chalana co netara, ale vysvetli mi jedno, mensim kotucom zmensis vykon brzdnej sily? to asi nie, iba sa bude mensi kotuc viac prehrievat ... mylim sa?
ano..zmensis
mam Ta tu za chalana co netara, ale vysvetli mi jedno, mensim kotucom zmensis vykon brzdnej sily? to asi nie, iba sa bude mensi kotuc viac prehrievat ... mylim sa?
Iwo to si radsej kup ten obycajny 160 mm kotuc, prasa predaj( ak ho niekto bude chciet) a kup si za te money+ priplatok nejake lepsie
Ty si mi amatér Suntour je teda shit a pre amatérov tak sa pridi pozriet sem do Čiech na čom sa tu jazdia WBC.rally borci dh jazdí sa tu na Ruxoch alebo na Durach ale hlavne Ruxisi a pozri si kompletnú nabídku suntouru a ceny a hlavne sa na tych vidlach povoz a ten chod sa nedá zrovnat zo zakladníma marzochami a manitu a cena je stále polovičná.Tak sa zobud lebo každá firma vyvíja svoje modely a dáva nové veci do vidlic.
mozno to aj znesie, ale ja si zivot celkom vazim, tak by som to radsej netestoval na sebe:)
ja som šokovaný
treba vymeniť vidlu alebo brzdy tvoje kombinácia 203mm + Suntour možno nieje smrteľná. neskúšal by som na tvojom mieste ale ani nechcem
Tektro "AQUILA" ??? P.S. Vidlu budem menit ked sa tato rozsipe a podla setkeho bud SR Suntour DURO D (130mm) alebo MANITOU STANCE FLOW (tusim 120 az 170mm)...
Ale fachci mu to v pohode, zatial sa mu nic nelame, a poviem vam, je to diabolska brzdna sila
No neviem co to bude robit, ked ja dam hydro 203mm (saint, aleboHFX-9)
...nahodou sa pomylim, silnejsie stlacim paku a hned budem v nemocnici
Pocujte... Co vravite na vidlu SR Suntour XCR a HAYES MX2 203mm ???
Myslim či to ta vidla vobec udrzi a cisa tam daju vobec nahodit...
Velke Ď.
neviem či sú niektorí ludia už chorí alebo čo
mozno to aj znesie, ale ja si zivot celkom vazim, tak by som to radsej netestoval na sebe:)