Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Nastastie ich kupujem za trochu lepsiu cenu... Ale mam pocit ze su cca rovnako odolne ako ine znacky... Mame na predajni aj silikonove gripy od firmy PRO a su dokonca drahsie ako esi...ale odolnost mi pride rovnaka...
fu. ked vidim tu vahu, pytam sa sam seba ci ta moja 700g parachute nieje atrapa..
skoda ze pises az teraz ze ju mas chcel som si ju skusit aj som sa pytal a nikto sa neozval mali ju na nemcoch za 140e. tak som nakoniec zvolil drahsiu alternativu ale zase je lahsie rozoberatelna..i ked bez certifikacie
skoda ze pises az teraz ze ju mas chcel som si ju skusit aj som sa pytal a nikto sa neozval mali ju na nemcoch za 140e. tak som nakoniec zvolil drahsiu alternativu ale zase je lahsie rozoberatelna..i ked bez certifikacie
presne viem co myslis, pisal som sem tiez ci niekto nema M a L koli skuske, nakoniec som uplnou nahodou natrafil na obchod v Trnave, tam ju mali v oboch velkostiach. zial blbu farbu (nieze by teda bola v ponuke nejaka co blba nieje.. povedzme si na rovinu, Met-u a santa cruzu legitimne ***** co sa farby tyka...) tak nakoniec som isiel na istotu. jo a mne sa neda ten chin dat dolu. je tam na fest, presne preto som ju chcel. malu prilbu mam. potreboval som nieco lahsie na lanofkovanie.
fu. ked vidim tu vahu, pytam sa sam seba ci ta moja 700g parachute nieje atrapa..
Ked porovnáš Superku "L" s Giro switchblade" L" tak Bell vyzera ako o 2 čísla menšia prilba. Ak človek hlada lahku ENDURO prilbu tak Giro switchblade nie je správna volba. Giro SB ma bližšie ku klasickým DH prilbám.
ja mam super R, poc trabec a met parachute nahradila moju staru dh prilbu.. nehladal som enduro prilbu ale prilbu na viacdnove lanovkovanie. proste nieco lahsie ako som mal.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Oficiálne: 450g
Namerané: 449g
...výletným tempom po hrádzi ? Jano jazdí trochen inák
alebo ako Corpsegrinder
nie, nie výletným tempom, pretekárskym tempom na maratónoch ....
presne viem co myslis, pisal som sem tiez ci niekto nema M a L koli skuske, nakoniec som uplnou nahodou natrafil na obchod v Trnave, tam ju mali v oboch velkostiach. zial blbu farbu (nieze by teda bola v ponuke nejaka co blba nieje.. povedzme si na rovinu, Met-u a santa cruzu legitimne ***** co sa farby tyka...) tak nakoniec som isiel na istotu. jo a mne sa neda ten chin dat dolu. je tam na fest, presne preto som ju chcel. malu prilbu mam. potreboval som nieco lahsie na lanofkovanie.
Ked porovnáš Superku "L" s Giro switchblade" L" tak Bell vyzera ako o 2 čísla menšia prilba. Ak človek hlada lahku ENDURO prilbu tak Giro switchblade nie je správna volba. Giro SB ma bližšie ku klasickým DH prilbám.