Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
bud nepije ,alebo pije a prave vratil flasky do zberu ,dobra manzelka , sikovny podnikatel , rychli zlodej . moznosti je podla mna vela Mna skor zaujimaju tie rafiky co to ej zac ??
Tak ja viem co robi (ako viaceri, ze), aj tusim pre koho, to iba zo mna hovori zavist Ja to vidim na rovnake nextie ako naposledy, akurat mozno iny model a s grafikou na zakazku
Wladix Najdes si vyrobcu rafikov z Azie, kupis x kusov a nechas si na ne nalepit svoje logo.
Jaiub Isto sa jedna o Nextie? Vyrobcov, ktori robia parametrovo rovnake rafiky je na Alikovi mnoho. V popise v shope o tom nie je ziadna zmienka. Nextie sa snazi budovat si vlastnu znacku, mas informacie o tom, ze robia aj ODM partnership?
Nemam podlozene informacie, ale kedze predpokladam ze matt uz ma s nimi skusenost, resp. rozbehnutu spolupracu tak toto uz je len taka customizacia na mieru. A neviem ci som si to doteraz len nevsimol, ale mam pocit ze doteraz ten "zebra design" nebol v ponuke (no mozno som ho len prehliadol) a uz je, a je naramne rovnaky ako ten na kolesach vyssie. Takze by som stavil kartu na to ze su to oni...
A este dodam, ze sa spominal ze nchce ponukat neoverene kolesa, a kedze tie nextie uz ma overene tak ma to tiez utvrdzuje v mojej mienke...
jachmel, isto sa jedna o nextie a nikde to netajím keď sa niekto pýta. Ak chceš, môžem ti poslať ich šiltovku Ráfiky po 100usd kus nechám predávať iných. Áno, aj take sa dajú zohnať, ale radšej budem spolupracovať s niekym osvedčeným ako s niekym kto to chrlí za “rozumný” peniaz na tisíce.
A este nieco k tomu ci Nextie vyraba iba pre seba...
matt
Chcel by som sa spýtať. Ty vieš takéto ráfiky Nextie zohnať aj s grafikou a farebnosťou podľa toho ich konfigurátora čo majú na stránke? či len tieto v grafike SUNCYCLE? Lebo možno by sa mi neskôr hodili ako zimný set. Rozmýšľal som aj nad hliníkovými NEWMANMI, ale myslím že tieto karbónové NEXTIE by boli ďaleko lepšie a cena len o pár stoviek vyššia. Len by som na nich chcel mať napísané NEXTIE v bielej, alebo možno tom zebra dizajne.
Dík.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
+ rovno nové Recon Race Skinwall...
Vysvetli.
Jaiub Isto sa jedna o Nextie? Vyrobcov, ktori robia parametrovo rovnake rafiky je na Alikovi mnoho. V popise v shope o tom nie je ziadna zmienka. Nextie sa snazi budovat si vlastnu znacku, mas informacie o tom, ze robia aj ODM partnership?
A este dodam, ze sa spominal ze nchce ponukat neoverene kolesa, a kedze tie nextie uz ma overene tak ma to tiez utvrdzuje v mojej mienke...
A este nieco k tomu ci Nextie vyraba iba pre seba...
Chcel by som sa spýtať. Ty vieš takéto ráfiky Nextie zohnať aj s grafikou a farebnosťou podľa toho ich konfigurátora čo majú na stránke? či len tieto v grafike SUNCYCLE? Lebo možno by sa mi neskôr hodili ako zimný set. Rozmýšľal som aj nad hliníkovými NEWMANMI, ale myslím že tieto karbónové NEXTIE by boli ďaleko lepšie a cena len o pár stoviek vyššia. Len by som na nich chcel mať napísané NEXTIE v bielej, alebo možno tom zebra dizajne.
Dík.