Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Fuu, tak to je na mňa až moc papierové, limit 75kg je masaker, ale tak ty mas nato váhu. Ja mam akurát tých 75kg, takže potrebujem limit aspoň do 90kg. Ja skor rozmyslam, ze skusim tie Mattove zo Suncycle s carbon s*****mi a vaha niekde okolo 1100g
Skús a uvidíš... Ja sám som zvedavý koľko tie moje vydržia
Tak preto že toto som prehodil zo starého bajku. Používam ho už asi 3 sezóny a na to že má tiež slušných 130g už pár pádov prežilo. Takže je na tú váhu dosť odolné... Za ďalšie mi sedí a v neposlednom rade potrebujem aby mi aj nejaké peniaze ostali ? Btw keby som bol boháč tak si vyskladám cca 6 kg 29tku čisto len na časovky. A áno tam by už išlo aj 40g sedlo
Narusim vasu novodurovu debatu o vahách komponentov Brzdy V-brake ControlTech rok 1996 Ti sroby. Na projekt Marin Team Titanium 1994 . Vaha zatial 8,96 kg smerujeme k 8,75
Fuu, tak to je na mňa až moc papierové, limit 75kg je masaker, ale tak ty mas nato váhu. Ja mam akurát tých 75kg, takže potrebujem limit aspoň do 90kg. Ja skor rozmyslam, ze skusim tie Mattove zo Suncycle s carbon s*****mi a vaha niekde okolo 1100g
tych 75kg tam dal len Hauzik aby bol lepsie kryty v pripade demolacie.. ale samo o sebe spice, naboje aj rafky maju limit minimalne tych 90.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
edit: ked uz ultralight, tak napr. https://www.dream-bikes.it/shop_17/en/saddles/558-gelu-carbon-creation-k1-full-carbon-ultralight-saddle-49-gr.html, to je cca 90g dole skoro zadarmo
https://www.onoffcomponents.com/en/helium-alloy-6
Skús a uvidíš... Ja sám som zvedavý koľko tie moje vydržia
Dík len dúfam že niektoré tie komponenty aspoň túto sezónu vydržia ?
edit: ked uz ultralight, tak napr. https://www.dream-bikes.it/shop_17/en/saddles/558-gelu-carbon-creation-k1-full-carbon-ultralight-saddle-49-gr.html, to je cca 90g dole skoro zadarmo
Tak preto že toto som prehodil zo starého bajku. Používam ho už asi 3 sezóny a na to že má tiež slušných 130g už pár pádov prežilo. Takže je na tú váhu dosť odolné... Za ďalšie mi sedí a v neposlednom rade potrebujem aby mi aj nejaké peniaze ostali ? Btw keby som bol boháč tak si vyskladám cca 6 kg 29tku čisto len na časovky. A áno tam by už išlo aj 40g sedlo
PS:ešte ti k tomu chýbajú papuče
tych 75kg tam dal len Hauzik aby bol lepsie kryty v pripade demolacie.. ale samo o sebe spice, naboje aj rafky maju limit minimalne tych 90.
A ja ich navyše budem mať s rafikmi Duke a tie aj podľa výrobcu majú limit 90kg