Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
zatial som ho dal na cestak, lebo povodne cube mi zacina robit problemy na dlhsich jazdach, tak uvidime a ked, tak pojde aj na MTB, doteraz som mal na vsetkych bikoch selle san marco gnd, ale vsetky od nova maju miernu volu v uchyteni lyzin a po case zacnu mat velku volu a vrzgat a pukat...a to stoja od 80 eur vyssie
Tiez som v minulosti vyskusal nieco podobne, ale po prvej jazde islo to sedlo prec. Oproti Selle Italia SLR co mam teraz uz dlhe roky je hlavny rozdiel v pruznosti skrupiny. SLR pekne prepruzuje, co ho robi pohodlnym ci uz na ceste alebo v terene, kdezto tieto cinske napodobeniny su tvrde ako ocel nasledkom coho ma to sedlo neskutocne otlacilo uz po prvej jazde.
Tiez som v minulosti vyskusal nieco podobne, ale po prvej jazde islo to sedlo prec. Oproti Selle Italia SLR co mam teraz uz dlhe roky je hlavny rozdiel v pruznosti skrupiny. SLR pekne prepruzuje, co ho robi pohodlnym ci uz na ceste alebo v terene, kdezto tieto cinske napodobeniny su tvrde ako ocel nasledkom coho ma to sedlo neskutocne otlacilo uz po prvej jazde.
Presne.tiez som skúšal hrôza.slr Kit carbonio flow s karbón lyžinami neskutočne dobre filtruju vibrácie a pružia
Už ich jazdím cca 14rokov..len prehadzujem na bikoch...pomaly mi ale treba nové... Len neviem či už staršie modely zozeniem
Schwalbe Wicked Will Evo Super Race 29x2.4" Addix SpeedGrip s nadváhou cca 70g oproti deklarovanemu údaju. Prekvapivo viac ako NN v tom rozmere, tak snáď aspoň na asfalte bude o kúsok rýchlejší.
on uz je cely taky "zvetrany" a zvnutra ma 5 zaplat ale ta nejazdim iba zvaznice a prezil aj dajake dni okolo Gardy tak mu odpustam
vpredu (zatial) zvyknem vozit XC14, vzadu uz som mal XC14, XC13, XC11 a teraz mam objednanu XC12
subjektivne zatial kombo XC14/XC11 bolo najvhodnejsie pre ucel na ktory som ich urcil (14tka bola vzadu "kockata" a 13tka nejaka pomala)
mne sa 11 vzadu moc nepacila - bolo to rychlejsie ako 14 ale v strmych zjadoch ked uz potrebujes viac gripu na zadnom ako na prednom mi to utekalo. 11 chybaju drazky na stuplikoch. hlavne na mokrom asfalte to bolo citit.
...hej, kazdy mame ine ocakavania a urcenie takze je to pochopitelne...
- na MTB sa asfaltu dost uspesne vyhybam takze na toto negativum som nenarazil - vacsinu casu ten setup jazdil po prachu na tvrdom podklade (aktualne na HT) a do exponovanejsieho terenu a tazsich podmienok vchadzam s vedomim limitov tych plastov...
- na vacie strminy a hrubsi podklad mam kombo Nobby Nic / Rock Razor - ale to uz kombinujem s 120/100mm full XC
- na este vacsie strminy a este hrubsi teren mam kombo Magic Mary / Big Betty - v kombinacii s trailovym fullom 170/160mm
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
italští výrobci sedel nebudou mít co žrát
Presne.tiez som skúšal hrôza.slr Kit carbonio flow s karbón lyžinami neskutočne dobre filtruju vibrácie a pružia
Už ich jazdím cca 14rokov..len prehadzujem na bikoch...pomaly mi ale treba nové... Len neviem či už staršie modely zozeniem
Ma 120g, skrupina sedla je z plastu, ktory je pruzny. Tu sa da kupit od 12Eur: https://www.aliexpress.com/ssr/300000512/BundleDeals2
TUFO XC11 TR nju vs. lechcejeta
bočne štuple ti neotrhalo?
rozmýšlam o zmene 14ky na 11 ku dozadu...
vpredu (zatial) zvyknem vozit XC14, vzadu uz som mal XC14, XC13, XC11 a teraz mam objednanu XC12
subjektivne zatial kombo XC14/XC11 bolo najvhodnejsie pre ucel na ktory som ich urcil (14tka bola vzadu "kockata" a 13tka nejaka pomala)
- na MTB sa asfaltu dost uspesne vyhybam takze na toto negativum som nenarazil - vacsinu casu ten setup jazdil po prachu na tvrdom podklade (aktualne na HT) a do exponovanejsieho terenu a tazsich podmienok vchadzam s vedomim limitov tych plastov...
- na vacie strminy a hrubsi podklad mam kombo Nobby Nic / Rock Razor - ale to uz kombinujem s 120/100mm full XC
- na este vacsie strminy a este hrubsi teren mam kombo Magic Mary / Big Betty - v kombinacii s trailovym fullom 170/160mm
Hmotnosť udávaná výrobcom 810 g +/-7%
3873 gramov, velkosť M.
Dnes asi nezaspí
Vieš ako je to s TUFO v porovnaní so SCHWALBE keď si zoberiem rozmer 2.25 alebo 2.35? Ktorá značka má užšie plášte?
3873 gramov, velkosť M.
Dnes asi nezaspí
Okey. Paráda, tak na toto sa teším keď to uvidím v akcií 👍💪 Že pozdravujem a prajem veľa šťastných vzdušných míľ ✈️🚀🚀