Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
inak uvazoval niekto ako je mozne ze bezne tubelessy beznych znaciek maju 750g+ a ine tubelessy 650g.. niekde sa muselo usetrit materialu nie?
to je len taka myslienka ohladom spolahlivosti
jasne plast vyreklamovali, pred tym to bolo bez balenia iba 1ks navodu som mal... a teraz to bolo komplet balenie
ta vaha ma dost prekvapila... a co sa tyka tych 750g+ tak tolko ma Racing Ralph 2,25 a ten ma nejakych 714g no a spolahlivost uvidime ci nebuchne aj ten to novy idem ho prave nahodit.
Niečo z biku, keď som ho už "rozborkoval-zborkoval".
- brzdy sú s neskrátenými origoš hadicami a "blbosťami" do prasiatok (1 ks = 4 g)
- vidlica je aj s náplňami a remote lockom (odmontovať ho sa mi už nechcelo, lanko tak dostať je vcelku zložité)
- rám je veľkosť 18", ten plášť je závažie, lebo predok je ťažší a sa prevažoval, čiže hmotnosť je čisto rám+misky hlavka+návarky na V-brake bez pivotov
No a zlatý klinec večera, dnešná zásielka. Čakal som, že kolesá budú menšie ťažítka (upináky sú lacáky, bo už neostali peniaze). Uvidím, čo povie zajtrajší test.
Pretože sa mi nechce podporovať štátny rozpočet, tak som sa rozkýval a obstaral som si novú prilbu značky Limar. Vraj by mala byť najľahšia - 180 g. Vo veľkosti L - 200 g. Kto mi ju odváži, či výrobca neklame?
Dnes som ju vyskúšal, oproti starej Rudy Project je naozaj ľahká, ale hlava sa v nej pečie ako v tej starej...
Ozaj, už som aj ja gramár?
Turbi dnes (vlastne už včera) sklamal - piekli buchty a tak váhu musel odniesť z predajne domov. Skúsil som ju odvážiť doma na starej, archaickej, snáď storočnej, ktorá váži +-10 g (možno aj viac-menej). A navážil som tesne nad 200 g.
Turbi - tá stará Rudi Project Freezer váži cez 350 g, takže naozaj nemá pol kila.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale technologický proces výroby plášťov nie je jednoduchý , tak by sme to ešte mohli tolerovať , neboj , zjazdíš , a prírodu necháš opäť v prírode
to je len taka myslienka ohladom spolahlivosti
ta vaha ma dost prekvapila... a co sa tyka tych 750g+ tak tolko ma Racing Ralph 2,25 a ten ma nejakych 714g no a spolahlivost uvidime ci nebuchne aj ten to novy idem ho prave nahodit.
- brzdy sú s neskrátenými origoš hadicami a "blbosťami" do prasiatok (1 ks = 4 g)
- vidlica je aj s náplňami a remote lockom (odmontovať ho sa mi už nechcelo, lanko tak dostať je vcelku zložité)
- rám je veľkosť 18", ten plášť je závažie, lebo predok je ťažší a sa prevažoval, čiže hmotnosť je čisto rám+misky hlavka+návarky na V-brake bez pivotov
Dnes som ju vyskúšal, oproti starej Rudy Project je naozaj ľahká, ale hlava sa v nej pečie ako v tej starej...
Ozaj, už som aj ja gramár?
Turbi - tá stará Rudi Project Freezer váži cez 350 g, takže naozaj nemá pol kila.