Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Pretože sa mi nechce podporovať štátny rozpočet, tak som sa rozkýval a obstaral som si novú prilbu značky Limar. Vraj by mala byť najľahšia - 180 g. Vo veľkosti L - 200 g. Kto mi ju odváži, či výrobca neklame?
Dnes som ju vyskúšal, oproti starej Rudy Project je naozaj ľahká, ale hlava sa v nej pečie ako v tej starej...
Ozaj, už som aj ja gramár?
no a hlavne kôli tomu pekáču odmietam nosiť prilbu , a teraz som už opäť nasral národ , no čo už , nech vymyslia už niečo poriadné , potom už snáď áno.
FSA K-Force Tripple mam aj ja na bajku, ale tie kluky FSA K-Force Compact 386, co som odvazil a postol na prechadzajucej strane su novinka pre sezonu 2010
Aby nedoslo k nejakemu nedorozumeniu, skusim napisat veci ako su
Karbonove FSA K-Force Light 44/32/22 sa samozrejme budu robit aj nadalej, tak isto ako dvojprevodnikova varianta 44/29. Fotky s hmotnostami som daval pred nejakym casom v tomto threade.
Novinkou pre sezonu 2010 je dvojprevodnikova Compact verzia s oznacenim 386 - tj prichytenie prevodnikov tromi skrutkami z vnutornej strany a BCD prevodnikov je 86mm.
Kombinacia 42/27 alebo 40/27
Nastup dvojprevodnikov bol pekne vidiet napr na nedelnych zavodoch v Dohnanoch
Pretože sa mi nechce podporovať štátny rozpočet, tak som sa rozkýval a obstaral som si novú prilbu značky Limar. Vraj by mala byť najľahšia - 180 g. Vo veľkosti L - 200 g. Kto mi ju odváži, či výrobca neklame?
Dnes som ju vyskúšal, oproti starej Rudy Project je naozaj ľahká, ale hlava sa v nej pečie ako v tej starej...
mal som tento výtvor na hlave a podľa mňa to má od plnohodnotnej prilby ďaleko
nemyslim si, ze je to smejd, len skratka je to prilis ucelove...mat za sedlo nejaku karbonovu skrupinu, tak o tom tiez nehovorim ako o smejde, ale ani tomu nehovorim plnohodnotne sedlo
inak dnes sa mi do ruky dostal prestavec XLC pro lite 110mm -8° oversize s prijemnou hmotnostou 120g a este prijemnejsou cenou 20 ojro
Joko, to bol môj subjektívny pocit, keď som ju mal na hlave...mám pocit, že tu už je tá honba za prívlastkami "najľahší na svete" trochu prehnaná (napr. v porovnaní so Spešlom S-works - kukol som akurát Specialized.com a majú tam "The lightest certified helmet in the world (Size M=225g)")...tá Limarka je strašne plytká, pripadalo mi to ako keby niekto potiahol tú klasickú koženú prilbu tenkou vrstvou polystyrénu...tak či onak, určite lepšie ako jazdiť bez nej...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
no a hlavne kôli tomu pekáču odmietam nosiť prilbu , a teraz som už opäť nasral národ , no čo už , nech vymyslia už niečo poriadné , potom už snáď áno.
Karbonove FSA K-Force Light 44/32/22 sa samozrejme budu robit aj nadalej, tak isto ako dvojprevodnikova varianta 44/29. Fotky s hmotnostami som daval pred nejakym casom v tomto threade.
Novinkou pre sezonu 2010 je dvojprevodnikova Compact verzia s oznacenim 386 - tj prichytenie prevodnikov tromi skrutkami z vnutornej strany a BCD prevodnikov je 86mm.
Kombinacia 42/27 alebo 40/27
Nastup dvojprevodnikov bol pekne vidiet napr na nedelnych zavodoch v Dohnanoch
osobne si myslim ze 99% bikerov je rado ze na klukach maju aj tu najmensiu pilu pre plnohodnotne jazdenie
...tym ale nevravim ze sa mi dvojprevodniky nepacia, len tie Midlleburny s klasickou osou sa mi zdaju trochu makke oproti integrovanym stredovym osiam
osobne si myslim ze 99% bikerov je rado ze na klukach maju aj tu najmensiu pilu pre plnohodnotne jazdenie
...tym ale nevravim ze sa mi dvojprevodniky nepacia, len tie Midlleburny s klasickou osou sa mi zdaju trochu makke oproti integrovanym stredovym osiam
+1, akurat tie Tune palicky sa dost ohybaju
mal som tento výtvor na hlave a podľa mňa to má od plnohodnotnej prilby ďaleko
Ozaj, prečo si myslíš, že by Limar riskoval dobré meno a vypustil šmejd?
inak dnes sa mi do ruky dostal prestavec XLC pro lite 110mm -8° oversize s prijemnou hmotnostou 120g a este prijemnejsou cenou 20 ojro
....by som to daval tak nanajvys na dochodcovske trekingove biky
moja nastávajúca to mala na biku , no musel som ich ihned vymenit