Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Som zvedavá ako dlho vydržia tie plastové páčky, ktoré prepínajú brzdu na XT prehadzke. Som to skúšala prepnúť na testovacom bajku a mala som strach, že to ulomím. Tu vidím veľký problém pre Shimano. Bude sa IMHO čoskoro prerábať.
Na SLX ju mám tiež umelú. Už som zlikvidoval ramienko, druhá spodná kladká je pomaly tiež mŕtva (zodraté zuby), jedná vnútorná kovová sranda na brzde ale páčka je stále celá.
tá plastová páčka brzdy sa určite len tak nezlomí,a načo by ju niekto stále zapínal-vypínal-dôkladne som systém Shimano 1 x11 testoval na dovolenke,funguje tak,ako som predpokladal-radí presne,rýchlo,trochu tvrdo,ale funguje tak ako je zvykom už dlhé roky pre deore XT
S packou ziadne problemy niesu, ale pri prvych modeloch s pluskom (+) sa casto zlomila brzda, ktoru ta packa ovlada. Shimano brzdu prepracovalo a da sa kupit ako nahradny diel, sam som jednu musel menit. Kristina ak je odpor packy vysoky, da sa po rozobrati povolit skrutka a sila potrebna na prepnutie sa znizi, ale zmensi sa aj ucinnost brzdy. Cas od casu treba odstranit plastovu krytku pod ktorou je tesnenie a skontrolovat vnutornosti, stalo sa viacerym, ze vnutro mali skorodovane.https://www.bike-components.de/en/Shimano/Nockeneinheit-fuer-RD-M820-RD-M786-RD-M675-RD-M640-RD-M615-p38237/
Nové kolesá na 29er. 1.257g. Náby sa mi doma povaľovali už pár rokov (predtým zapletené ešte na 26" ráfkoch). Lacné karbonové galuskové ráfky Force, špice Sapim CX Ray. Nové galusky Schwalbe Racing Ralph 29x2,00".
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Ešte lepšie. Keď sa zlomí budem navyše zasiahnutá rádioktivitou :/