Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Pripomínajú mi moje Exustary. (skoro ich kópia) Vyzerá, že vnútorné ložisko je tiež len klzné. Slabá výdrž. Podobne umiestnené gumové prachovky na vnútornej strane mi nedobre držia. ("putujú").
Oproti Exustarom alebo X-pedo sa mi tieto BBB páčia, že majú ten oceľový plech pod kufor. Takže sa telo pedálu len tak ľahko nevymačká od kufra ako sa mi to stalo na titanových Exustaroch po necelých 2 sezónach. Taktiež sa mi páči, že sú pomerne veľké a tak sa budú lepšie "hľadať" keď budem potrebovať rýchlo nacvaknúť.
Vyskúšam a napíšem. Porovnám so súčasnými XTR a XT, ktoré proste nemajú funkčný problém a som s nimi spokojná. Keď nebudú vyhovovať tak sa vrátim k Shimanu
Ja som akurát včera objavil, že mi praskla škrupina na 2r Selle SLR Flow Ako nové by som chcel skúsiť tiež toto gelové, ale mám pocit, že sa robí len ako 145mm Marinada , mohol by si potom poreferovať, ako sa ti pozdáva pohodlie ? Btw odkiaľ si bral ?
Ano, viem. To "MAX" sa mi pozdáva aj kvôli tým elastomerom. Len by som chcel niečo 132mm . Kedysi som mal Selle C2 gel v 143mm a vôbec mi to šírkovo nesedelo
Opytajte sa ma tak o mesiac ked sa zabehne. Hmotnost som bral zo suncycle kde som ho aj kupil. Ta ma ani nezaujima len moze to zaujimat niekoho ineho tak som ho zvazil.
Ja som akurát včera objavil, že mi praskla škrupina na 2r Selle SLR Flow Ako nové by som chcel skúsiť tiež toto gelové, ale mám pocit, že sa robí len ako 145mm Marinada , mohol by si potom poreferovať, ako sa ti pozdáva pohodlie ? Btw odkiaľ si bral ?
Rem1 ďakujem veľmi pekne za ponuku, počkám ešte ako dopadne reklamácia a potom by som sa ti prípadne ozval. Ty si s ním ako spokojný, čo sa pohodlia týka ?
Ok potom ak budes mať záujem napíš. Co sa tyka pohodlia tak ja som spokojny. Jazdím to s vlozkou a ani pri 4-5hod vyjazdoch necítim bolest. Na druhy den ani neviem že som bol na biku.
páčka XTR9020-93g
pozor , nedá sa použiť Ispec A ani B !! obímka je užšia, už nie je zo spodu otvor pre montáž sróbiku s háčikom pre prvú generáciu ISPEC
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skúsenosti nemám ale dúfam že sa o ne s nami podelíš.. moje 7r XTR už dosluhujú.. rozmýšlal som nad ritchey WCS paradigm
Vyskúšam a napíšem. Porovnám so súčasnými XTR a XT, ktoré proste nemajú funkčný problém a som s nimi spokojná. Keď nebudú vyhovovať tak sa vrátim k Shimanu
Marinada , mohol by si potom poreferovať, ako sa ti pozdáva pohodlie ? Btw odkiaľ si bral ?
PS: udávaná hmotnosť je 250g http://www.selleitalia.com/en/prodotti/offroad/max-slr/
Marinada , mohol by si potom poreferovať, ako sa ti pozdáva pohodlie ? Btw odkiaľ si bral ?
PS: udávaná hmotnosť je 250g http://www.selleitalia.com/en/prodotti/offroad/max-slr/
Ak by si mal záujem mohol by som ti zapožičať moje sedlo mám to isté ako Marinada.
pozor , nedá sa použiť Ispec A ani B !! obímka je užšia, už nie je zo spodu otvor pre montáž sróbiku s háčikom pre prvú generáciu ISPEC
Tá nová šedá je na živo parádna.
váha Shimano BR-M8000