Po dohode s moderátorom zakladám túto tému.Možno to niekomu pomože pri skladní biku.Sem môžete dávať fotky a reálne váhy komponentov ktoré máte,poznáte a tak podobne.
Mozno by stalo zato odmerat dlzku kluk. Vklude moze byt identicka, len vyvrtany otvor je blizsie k osi, a teda 4g mozu byt ako vyrobna odchylka.
Myslím, že s fotiek je zrejmé, že to tak nie je. Obe sady kľúk majú rozdielnu dĺžku a nie iba v inej vzdialenosti závit pedálu. Ale verím tomu, že dve sady 175mm kľúk nebudú vážiť na gram rovnako.
Myslím, že s fotiek je zrejmé, že to tak nie je. Obe sady kľúk majú rozdielnu dĺžku a nie iba v inej vzdialenosti závit pedálu. Ale verím tomu, že dve sady 175mm kľúk nebudú vážiť na gram rovnako.
Fotky su zaroven aj pod uhlom, takze by som si netrufol z nich robit nejake zavery.
Dik za doplnenie info k dlzkam.
0,5cm na dlzke kluky len 4g? To sa mi nejak nezda.
Predstav si ze (virtualne) vyrezes z tej dlhsej 5 mm pasik v strede... co myslis, kolko bude vazit?
Ta odchylka v hmotnosti presne zodpoveda mnozstvu pridaneho materialu. Vsak oba konce su uplne identicke, na dlhsej pribudlov strede trosku "masicka", teda presnejsie hliniku, teda este presnejsie hliníkovej zliatiny...
Ano presne tak som si to predstavoval preto mi pride ze ten alu pasik ma viac ako 4g ale je mozne ze tie 175 su podlimitne vynimocne a tie 170 su zas overlimit resp nadpriemer.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
175mm ... 398g
170mm ... 394g
Som zvedavý na odolnosť voči oderu
Tak flexou sa dajú potom ešte podstatne odľahčiť (kotúč stojí do 2€)
To by potom udaj dlzka kluky nebol pravdivy lebo je to len vzdialenost zavitu od osi stredovej osi ?
Myslím, že zase iba trolíš. Lebo ak nie tak nerozumieš pojmu dĺžka kľuky.
Fotky su zaroven aj pod uhlom, takze by som si netrufol z nich robit nejake zavery.
Dik za doplnenie info k dlzkam.
Predstav si ze (virtualne) vyrezes z tej dlhsej 5 mm pasik v strede... co myslis, kolko bude vazit?
Ta odchylka v hmotnosti presne zodpoveda mnozstvu pridaneho materialu. Vsak oba konce su uplne identicke, na dlhsej pribudlov strede trosku "masicka", teda presnejsie hliniku, teda este presnejsie hliníkovej zliatiny...