zdarvim ako cerstvy majitel biku sa chcem spytat ohladom hustenia pneu na MTB mam tam plaste Schwalbe Racing Ralph EVO,kevlar 26x2,25. Doteraz som hustil vzdy len uplne odhadom dost natvrdo myslim preto sa chcem spytat je doporuceny alebo sksuenostami overeny tlak hustenia ???
prečo si nekúpiš poriadnu servisnú pumpu aj s manometrom a koncovkou na oba typy ventilov?! Investícia cca za 20-30€ a problém máš vyriešený na niekoľko dlhých rokov. Nafúkaš s tým všetko čo máš doma a s úsmevom. Malú pumpu rieš ako výjazdovú, ktorú berieš zo sebou na bike.
Tlaky ti odporúčam od 2,3 do 2,5bar záleží od šírky pneu a tvojej hmotnosti.
Eh... V seredi v ABčku som za 86 centov kúpil redukciu a všetko mi ide ako má... Dám dole čiapočku z galusky, povolím (úplne, až na koniec, nevyberiete to je tam zarážka) ten pišišvorček čo je na ventile, našraubujem redukciu a všetko ide ako má... Neviem čo vy stvárate s brúsením...
prečo si nekúpiš poriadnu servisnú pumpu aj s manometrom a koncovkou na oba typy ventilov?! Investícia cca za 20-30€ a problém máš vyriešený na niekoľko dlhých rokov. Nafúkaš s tým všetko čo máš doma a s úsmevom. Malú pumpu rieš ako výjazdovú, ktorú berieš zo sebou na bike.
ved to bola v podstate otazka ako to riesit ci ta pumpa teda zmera tlak lebo jazdim na moto a mam kompresor aj digitalny merac tlaku takze ine veci mam cim fukat ale ked ta pumpa hned aj zmeria tlak tak to poriesim kupou pumpy a hotovo. Malu na vyjazdy mam len som chcel merat ten tlak lebo doteraz som vzy fukal len odhadom
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ved to bola v podstate otazka ako to riesit ci ta pumpa teda zmera tlak lebo jazdim na moto a mam kompresor aj digitalny merac tlaku takze ine veci mam cim fukat ale ked ta pumpa hned aj zmeria tlak tak to poriesim kupou pumpy a hotovo. Malu na vyjazdy mam len som chcel merat ten tlak lebo doteraz som vzy fukal len odhadom