Zvazujem kupu novych brzd. Chcem nieco dobre davkovatelne, nie aby kusali. Pozeral som napr. Moto M4, Elixir, The One, K24, ... Len potrebujem poradit od niekoho kto ma osobnu skusenost, nie papierovu. Ide mi hlavne o tu citlivost. Jazdim 70%mesto, 30%les.
Precital som toho uz dost, nie len tu na fore, ale kazdy je zastanca svojho, alebo argumentuje tym, co vycital v katalogu Preto potrebujem prakticke rady.
vdaka
Medzi jednotlivými brzdami sú rozdiely v použitých materiáloch. K24 sú s FCS a s obyčajnými materiálmi, Bianco sú leštené a mylsím že majú kvalitnejšiu hadicu a titánove skrutky. Puro je tip top z ORO series, iný materiál ako u K24 a Bianca, najkvalitnejšie hadice, Ti skrutky najkvalitnejšia zmes v platničkách.
Obdobne to bude v porovnaní Mega a The One, takže ak Ti ide o peniaze ber nižšie modely.
Hmm,ešte by som doplnil,The One nie sú kúsavé aspoň keď to porovnám s avidmi,sú oveľa citlivejšie čo sa týka dávkovania aj keď brzdný účinok je ďaleko vyšší.
Áno Avidy sú viac kúsavé, no niekomu to proste vyhovuje. K brzdnému účinku Avidov len toľko, že Elixír ja na tom už trochu inak, dokonca aj dávkovateľnosť sa o niečo zlepšila.
The One su cenovo trocha vyssie, tak z Formul to zatial vyhrava K24 v bielom
ozaj, medzi Elixir R a CR je rozdiel len v tom, ze CR ma navyse nastavovanie kedy ma zacat kusat, nic ine?
Model 2009 CR vs R má ešte jeden rozdiel. To je banjo úchyt hadice na prasati. TEda na prasati sa dá hadica natočiť, čo je občás užitočné. Pre modely 2010 už bude aj R mať banjo.
sorry este za jednu otazku - K18 vs K24 : K18 nema ziadne nastavenia, K24 ma len FCS -> Aky chod ma packa K18 oproti K24(kedy zacina kusat)? K18 zacina kusat asi tak ako K24 pri najkratsom chode(alebo pri najdlhsom/pripadne nieco medzi)?
To nastavenie mrtveho chodu nepotrebujem, aj tak to mam stale nastavene na najkratsi na sucasnych hydrach.
na k18 sa da nastavit vzdialenost packy,kym sa uplne zakusnu mne ide packa taky 1.5cm, sice uz mam zbehane platnicky, ale oproti novym sa mi chod citelne takmer vobec nepredlzil,
inak nemozem neodporucat, mna vpoho brzdia na 200kach kotucoch
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Obdobne to bude v porovnaní Mega a The One, takže ak Ti ide o peniaze ber nižšie modely.
ozaj, medzi Elixir R a CR je rozdiel len v tom, ze CR ma navyse nastavovanie kedy ma zacat kusat, nic ine?
To nastavenie mrtveho chodu nepotrebujem, aj tak to mam stale nastavene na najkratsi na sucasnych hydrach.
inak nemozem neodporucat, mna vpoho brzdia na 200kach kotucoch