Takze ak integralu tak aku, resp. comu sa vyhnut, material/prevedenie. Vlacenie mi vadit nebude, na skialpe toho vlacim podstatne viac, vyjazdy sa snazim delit koli noseniu chranicov, teda AM/EN max. do 40km, viac menej doprava na kopec, na XC-ka chranice nepotrebujem.
samozrejme ak vies ze ides na nejaky trail, kde to hrozi drzkou, je dobre mat integralu doma a vziat si ju namiesto normalnej XC prilby. Skus radsej jazdit pomalsie a nie kamikadze, naucit sa techniku a jazdu, kde bike ovladas ty a nie on teba
Ak by si ale integralu kupoval tak nejaku velmi odvetranu, napr Specialized Deviant by mala byt dobre odvetrana.
Neco som uz bol pozerat po praci, jedna MET a Specialized Deviant (perfektne sadla len vysoka cena). Uvidim pochodim este vyskusam a rozhodnem sa, nema pre mna cenu zase investovat vela, ked viem ze realne ju budem pouzivat 20 - 30 percent casu jazdy, raz za 1 - 2 tyzdne. Cize bud nejaku jazdenku (neprasknutu
BTW///
to kde pls
on taku moznost asi nema ale boli nieco do 100e sa mi vidi, to aj tak neni moc
Met Parachute nekupuj!! tiez som pocul o nebezpecnom ustnom nahubku. Skus si pozriet aj nejake integraly na chainreactioncycles.com, mam odtial The One Legion za cca 80 Evri, keby si sa s niekym pridal do objednavky, aj postovne by bolo lacnejsie. K tej The, je super kvalitna, len ma trosku horsie odvetranie, raz som v nejtrosku slapal a uz nikdy viac
Slabsia technika= ides pomalsie, stale rovnako velke riziko koli slabsej technike a tiez obcas padnes.
Takze jedine, ze by si mal dobru techniku a jazdil opatrne co je vlastne blbost ktora sa vylucuje
K DH elite: Pozri si len video zo zavodov, ze ci nepadaju