(Teoretickou výhodou by mohla byť jednoduchšia výmena pastorkov pri opotrebovaní v prípade XT, ale kto to robí... SLX by mala byť ohľaduplnejšia voči Al orechu, keďže má len 2 najmenšie pastorky samostatne.)
lebo je drahšia tak musí byť lepšia . pre hliníkový orech by bolo úplne najlepšie keby boli ešte aj tie posledné 4 voľné pastorky z Xt na pavúku. Takže Xt ma 6 pastorkov na pavúku a Slx 3 a čím viac tým lepšie pre orech. Výdrž plus/mínus rovnaká. Ak máš fajnovejší náboj s hliníkový orechom tak neváhaj a daj Xt.
Jaj takze na tej fotke hore je to Xt len rozbite hej . Vidim predsa, ze je porozdelovane. Slx ma tri hlinikove na unasaci, potom pat hlavnych zaberovych spojenych nitmi a dva samostatne. Xt ma tiez prve tri, potom druhe tri a zbytok je samostatne.
jedine XT.
Mal som LX2005, ta vypadala ako na tom prvom obrazku vpravo, /znitovane ocelove pastorky/ a orech bol tak dosekany ze mi nesla kazeta z neho von, od r. 2006 vozim iba XT, aj ked ma samostatne ocelove posledne pastorky, ale nezahryzava sa do orechu. medzitym som menil aj kola s orechom, ten je doteraz hladky ako novy.
Moja XT má 7.000 km a OK. SLX po výmene reťaze pri 13 000 km chvíľočku robila neplechu na najmenších pastorkoch.
Tých tvojich 3000 km po dvoch reťaziach nebude veru normálne. Neurobili niekde súdruhovia z NDR chybu?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
(Teoretickou výhodou by mohla byť jednoduchšia výmena pastorkov pri opotrebovaní v prípade XT, ale kto to robí... SLX by mala byť ohľaduplnejšia voči Al orechu, keďže má len 2 najmenšie pastorky samostatne.)
ee, Xt!
ja si myslím, že výdržou sa nejako rapídne líšiť nebudú (pri pravidelnej výmene reťaze..), nakoľko sú to 2 po sebe idúce sady..
10 XT nie je to isté čo 9 XT
Mal som LX2005, ta vypadala ako na tom prvom obrazku vpravo, /znitovane ocelove pastorky/ a orech bol tak dosekany ze mi nesla kazeta z neho von, od r. 2006 vozim iba XT, aj ked ma samostatne ocelove posledne pastorky, ale nezahryzava sa do orechu. medzitym som menil aj kola s orechom, ten je doteraz hladky ako novy.
Tých tvojich 3000 km po dvoch reťaziach nebude veru normálne. Neurobili niekde súdruhovia z NDR chybu?