Daval som si robit veci len na cierno. Ostatne farby neviem, mozno nabuduce skusim.
Skusil som firmu KKART. Komunikacia je na urovni. Rychla a vecna. Rychlost dodania tiez, nemusel som nic urgovat. Kvalita je tiez dobra. Cena super. Odporucam.
a robia aj ine povrchove upravy
Edit: Čo takto Ziar nad Hronom? Ked uz posielat v ramci svk tak tu vraj vedia dobre.
Čo viem, tak na eloxe vidno každý škrabanec. Komaxit neznáša nárazy, no je naopak odolný voči škrabancom. Keď som brigádoval pri peci, po vypálení mala vrstva vydržať aj test skúsením spraviť ryhu od kľúča.
Každopádne je na Peppitovi čo zvolí.
Skús kontaktovať http://www.canor-audio.com v PO
V tej dobe robili len čierny a biely elox,ale s takými prkotinami,aké som tam doniesol sa nechceli zapodievať.
Dnes je možno situácia iná....kríza a tak
Situacia je fakt dost ina. Momentalne by mi to aj ochotne spravili keby eloxovanie este robili - ale kedze nemaju zakazky a clovek co to robi je dlhodobo PN tak je u nich eloxovanie v nedohladne. To len keby nahodou niekto chcel vyskusat (tak uz ani nemusi)...
Spomínal som to ja,ale pred dvoma rokmi.
V tej dobe robili len čierny a biely elox,ale s takými prkotinami,aké som tam doniesol sa nechceli zapodievať.
Dnes je možno situácia iná....kríza a tak