Mozete mi niekto napisat co za kolesa su tieto DT-cka. Na strankach DT Swiss som takyto model nenasiel. Zaujima ma vaha kolies, skusenosti s nimi a hlavne pripadny vahovy limit pre jazca. Pravdepodobne ide o nejake montazne sady kolies, montuje ich napr. SCOTT na svoje modely Spark 10 a Scale 10.
tak nech to zhodi a odvazi.. hned bude vediet aka je to rada:) 1800/1900 maju 1,8 spice s 370kami nabojmi... vyssie rady maju al niple a 1,5mm spice a 340ky naboje.najvyssie su na 240kach alebo 190kach
Na novom Scotte Spark 2012 je zadne koleso spominane DT Swiss XR10. Kedze v popise zadneho naboja je napisane "DT Swiss XR10 Disc IT, 12 x 142mm, RWS" usudzujem ze to budu asi X1600, pretoze
1. X1800 sa robia iba 5 mm x 135 mm
2. rozdiel je aj v systeme zapadiek zadneho naboja. X1800 maju klasicky dvozapadkovy system a X1600 uz maju novy zubatkovy system.
Z Bottica mi napisali: "tyto výplety využívají přední náboj řady 370 a zadní řady 340, zadní náboj je tedy již se zubatkovým záběrem. Doporučený váhový limit pro tato kola je 95 kg."
Zajtra kolesa uvidim na zivo. Idem na predvadzanie novych modelov bikov Scott v Kosiciach. Kolesa ma zaujimaju preto, ze mam objednany Scott Spark 10 model 2012. Vaha biku je 10,4 kg a nechce sa mi verit, ze su na nom takmer 2 kg kolesa. Ak by tomu tak bolo, to si radej necham terajsie Mavic Crossmax XL s ktorymi som maximalne spokojmy. Tie vazia len cca 1650g.
No ak tam je 370tka tak to je novy nazov pre Onyx. A Onyx nebol buhvico .. tak asi tam je pes zakopany. Nejde ani tak o vahu, tych 150g, ale nie je to ten DT swiss system (rozobratie/servis/zapadky).
Ale ta 370 je predny, tam zapadky netreba A zadny ako pisal ak je 340 tak ten uz ma "ratchet system". Kazdopadne na ten spark 10 uz mohli hodit ten predny aspon na uroven zadku...
zneuzijem tuto temu a ozivim ju. Mam zalusk na jar kupovat nove kolesa DT M1600. Mate niekto s nimi skusenosti, soplahlivist, odolnost s*****v....? Na suncycle su za cca 520 Euro. Badam nad myslenkou dat si zapliest take iste kolesa(naboje 350, Pro Lock niple, rafik M480). Jediny rozdiel by bol v taom, ze by som chcel Competition 2-1.8-2 namiesto Aerolit s*****v. Viem , ze v strednej casti Aerolitu 2.3x0.9 je odolnejsi ako Competition 2-1.8-2. Aky je vas nazor, bude takato uprava zrovnatelna v pevnosti voci originalnym Aerolitom? Vopred dik
ked to vydrzalo pod bercom v zapletoch X1450, tak ten rafik pod tebou urcite neprdne XR4,2d(xr400) som mal a drzal dobre s 1,6 ami. ale mavic bol tuhsi...aj lacnejsi
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bottico.cz/admin/modules/eshopper.php
http://www.velokiev.com/forum/viewtopic.php?p=1249061#p1249061
http://www.velovert.com/annonce/81744/Vend-Roues-accessoires-DT-Swiss-XR10
http://www.trademe.co.nz/Sports/Cycling/Parts-accessories/Wheels-tyres/auction-405682157.htm
Poids environ 1850g sans les disques et les serrages rapides
aj pasku
1. X1800 sa robia iba 5 mm x 135 mm
2. rozdiel je aj v systeme zapadiek zadneho naboja. X1800 maju klasicky dvozapadkovy system a X1600 uz maju novy zubatkovy system.
Z Bottica mi napisali: "tyto výplety využívají přední náboj řady 370 a zadní řady 340, zadní náboj je tedy již se zubatkovým záběrem. Doporučený váhový limit pro tato kola je 95 kg."
Zajtra kolesa uvidim na zivo. Idem na predvadzanie novych modelov bikov Scott v Kosiciach. Kolesa ma zaujimaju preto, ze mam objednany Scott Spark 10 model 2012. Vaha biku je 10,4 kg a nechce sa mi verit, ze su na nom takmer 2 kg kolesa. Ak by tomu tak bolo, to si radej necham terajsie Mavic Crossmax XL s ktorymi som maximalne spokojmy. Tie vazia len cca 1650g.