Od januara mam kolesa Fulcrum Red fire 500,najazdene cca 1300km.Ked som dnes daval dole plast,tak som nasiel taky biely zazraty povlak vnutry rafiku,na niploch,okolo niplov a hlavne okolo ventilku.Je to korozia?Je mozne ze ani nie po roku takto dopadli?a to nechodim ked je moc mokro,akurat bajk cistim tak raz za mesiac cyklostarom....A pouzivam este duse.
To video som uz videl,len tam to vysvetluje ze to robi hlavne sol.Ale ja som nechodil po nejakych zasnezenych nasolenych breckach cez zimu.Po snehu som bol len v lese a tam nesolia .Asi len 2 krat bol vyjazd ze ma chytil slaby dazd.Tak ma zaujima ci to nie je nejaky sra***vy rafik,alebo ci to nie je cistenim s tym cyklostarom..lebo predtym som mal 10rokov bajk,necistil so ho,chodil aj za mokra a nebol vobec taky skorodovany.
Ved hej ...Ale hlavne chcem vediet ci sa to bezne stava a ci je akoze normalne po tak kratkom case,aby tam bola taka korozia?A to ich chcem pouzit na bezduse...co potom spravia ked tam bude tmel.
Áno, asi je to normálne. Minulú zimu som dosť jazdil a na jar som mal jeden defekt za druhým zo strany niplov (duše), zhodil som pásku a vyhlodane diery, vo vnútri biely prášok čo robil defekty :/ korózia
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.