Dnes som si zajazdil par zjazdov mam 160 kotuc vpredu vzadu deore Vcko...
ale po chvili som stracal trochu brzdnej sily a kotuc sa nestihol chladit bol furt horuci.... jazdim vacsinou Street ale sem tam ma chyti aj zjazd a FR cel by som sa opytat ci sa zredukuje zahrievanie a zvysi brzdna sila ked tam dam 203.... mam brzdic shimano (mech) stal 1300 a kotuc hayes ... vidlu mam zatial RST gila TC ale za par dni tam mam Mko DJ3... pomoze mi ta 203 nebude to velmi tazke na street ? a to Vcko tam moze ostat ? kamos rozmysla nad hydraulickym ma to nejeake lepsie brzdne ucinky ci silu..... pomoze to pri dlhsich zjazdoch ?
...takze mas svine mechaniky a ked tam narves vacsi kotuc, tak to budes mat o trochu tazsie a brzdit ti to bude lepsie, ale stale to bude nic moc a este s tou kombinaciou RST budes vystaveny smrtonostnej zbrani, ale ta macocha by to mala nejako ustat
a k tym hydraulikam: trocha by to vsetko mali odlahcit, ale hlavna je ta brzdna sila, co sa neda s mechanikami ani len porovnat
tak to teda zhrniem...pri kusku stastia by ti ta 203 mohla trocha pomoct
ale musis samozrejme vymenit aj adapter na 203
ost v pohode kotuc len neviem ci bude na mechaniki pasovat
2t3chn043v3r a de byvas bo v rivii ho maju za dost v poho cenu
ale po chvili som stracal trochu brzdnej sily a kotuc sa nestihol chladit bol furt horuci.... jazdim vacsinou Street ale sem tam ma chyti aj zjazd a FR cel by som sa opytat ci sa zredukuje zahrievanie a zvysi brzdna sila ked tam dam 203.... mam brzdic shimano (mech) stal 1300 a kotuc hayes ... vidlu mam zatial RST gila TC ale za par dni tam mam Mko DJ3... pomoze mi ta 203 nebude to velmi tazke na street ? a to Vcko tam moze ostat ? kamos rozmysla nad hydraulickym ma to nejeake lepsie brzdne ucinky ci silu..... pomoze to pri dlhsich zjazdoch ?
1. tak potom kto je tu lol???? že jazdíš street + FR + zjazd ..... aj ked ma zabiješ tak tomu nerozumiem ako sa dá jazdiť všetko toto na jednom bajku ???
2. mechanika shimano (brzdič)
3. hydra ja hydra... ak chceš sa dačo dozvedieť o brdách a porovnávaní či Včko / hydra / mechanika treba dať to tlačitko hore HLADAT určite dačo najdeš
1. tak potom kto je tu lol???? že jazdíš street + FR + zjazd ..... aj ked ma zabiješ tak tomu nerozumiem ako sa dá jazdiť všetko toto na jednom bajku ???
2. mechanika shimano (brzdič)
3. hydra ja hydra... ak chceš sa dačo dozvedieť o brdách a porovnávaní či Včko / hydra / mechanika treba dať to tlačitko hore HLADAT určite dačo najdeš
WTF ^^ ? kde titlujem lol ci co ? podla mna nevies ani co to znamena
a uz si ju objednalci co(tu DJ3)
kolko ces do tej vidli vrazit?