Chalani nerobte si z neho srandu, pravý downhill majster kotúč prichytí drôtom priamo do výpletu. Napríklad taký longus náboj, 203mm kotúč a RST Gila prerobená na 180mm je overená kombinácia.
Chalani nerobte si z neho srandu, pravý downhill majster kotúč prichytí drôtom priamo do výpletu. Napríklad taký longus náboj, 203mm kotúč a RST Gila prerobená na 180mm je overená kombinácia.
Nič nedrôtuj, na maximálne použitie treba originál veci ktoré sa prejavia v pravej chvíli. Teda skoro stále. Oska na kotúče dnes už nestojí až tak veľa. Navyše to už prešlo vývojom a odstranením chýb, no občas sa nájdu problémy. (ale brzda sa dá nahradiť napríklad konárom, zapáčiť o vidlicu a hamovať o špice. Srandujem) Ten náboj longus je zrejme nový a keď máš doklad o kúpe, tak ho vymeň za kotúčový. Napletieš nové koleso a vybavené.
ak ti môžem poradiť, tak v rámci ceny by som zobral tento náboj, keď som začínal mal som ho a bol to super náboj v porovnaní zo Shimanom (na center lock /RM65/ )
mato289 : je v tom citelný rozdiel oproti shimano deore naboju ? Tu v cykle mali deore za 17 a ten joytech je lacnejši a ako vravíš aj dobrý. Dobre vedieť
jazdil som aj deorečko/mal som len predný/, bolo tiež super/citelný rozdiel som nepostrehol žiadny iba tak v cene, kupoval som ho preto, lebo som si skladal nové koleso/, za 2 sezóny som doň ani nešahol, žiadné povolené kónusy, ani nič podobné , najviac problémov som mal z nábojom na druhej foto/mal som oba/, to bola hotová katastrófa, po jednej sezóne boli na šrot..
pri priemysloch je hlavnou východou bezúdržbovosť,lepšia možnosť jazdiť v prašnom prostredí, ako aj vo vode, lebo ložiská sú chránené tesnením,lepším ako pri kónusovom náboji.. a keď by niečo, stačí len vymeniť 2 ložiská a jazdíš ďalej
tu je to vysvetlené lepšie, ako vymeniť tie ložiská
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.bikeservis.com/naboj-predny-disc-joytech-cierny-p-4055.html
+ Joytech je nižšia verzia od Novatecu, lenže z venčekovými ložiskami, čo pre teba nemusí byť problém..
PS. tá obrúč na kotúč je šrobovacia, ako u klasického viackoliečka
http://shop.dema-bicycles.com/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=383620&category_id=37501&option=com_virtuemart&Itemid=1
majú aj 32 aj 36 dierové..
cena je maximálne prijatelná /pošta je 4€,zaslanie kuriérom/ a sú to už predsa priemyselné ložiská
tu je to vysvetlené lepšie, ako vymeniť tie ložiská
http://www.ivelo.cz/servis-tipy-rady/domaci-servis-kol/vymena-zapouzdrenych-lozisek-naboj-kola/