k tym brzdam neviem nic, lebo som nejazdil, ale pocul som (jedna babka povedala) - vraj to nie je nic moc(rychlo sa nicia gumičky a aj rafiky)...
myslim, ze vidlicu znacky Magura nemaju na Slovensku viac ako 3 ludia, takze asi tazko ti ju volakto odporuci
hmm...tieto brzdy jazdi fakt malokto, ale kdesi tu uz bola rec o hydraulickych rafkovych brzdach a ktosi ich tu jazdil....inak ja som rafkove hydry videl mozno dvakrat v zivote a bolo to na trialovych bikoch pre mna z toho cosi vyplyva, ale sak sprav si usudok sam ...
jeden kamarat mal magury brzdy, model si nepamatam. Nevedel si to vynachvalit. Potom ho cely predal, tak neviem . Ved vyskusaj, aspon sa nieco nove dozvieme.
Takze k hydram HS-11: urcite ich je trochu viacej, ako niektory zasluzeny clen spomina, pozri len na modely bicyklov Merida, Scott, Focus ..., kde sa montuju seriovo. Ako spravne poznamenane pouzivaju ich casto trialisti. Dovod - nizka hmotnost, vinikajuci brzdny ucinok. Nezabudaj, ze vyuzivas vsetky vyhody kvapalinovej brzdy - presne davkovanie, konstatny tlak, potreba nizsej sily ... Co sa tyka opotrebenia - nemaj strach, take hrozne to az nie je, nemysli, ze budes menit brzdove gumicky po kazdej sezone . Vacsia sestra HS-33 ma asi o 25% vyssi brzdny ucinok (vacsi piest). Brzdy su vhodne na x-country a cestu.
HS-33 Firmtech - mozes pouzit iba v kombinacii s Magura vidlicami, inak to nefunguje, pretoze len tie maju navarok na ich uchytenie.
Vidlice - od juna/jula budu uplne nove, ak chces pockaj si, ak nie, urcite este nejake "starsie" zozenies za dobry peniaz. Videl a cital som uplne prvy kratky test novej vidlice Wotan - tester ju prirovnava k Fox Talas, takze sa asi mame na co tesit .
to som nepochopil pre mna bol leopoldov prispevok prinosny, aj ked bol ako vystrihnuty z letaku
no ved, to iste si mozes precitat v tom letaku (ako si uz povedal). kebyze to idem kupovat ja, tak potrebujem skusenost cloveka , kt. to jazdi a nie kecy nejakeho zanieteneho predavaca
Tak kamoš s ktorým jazdím už roky má HS 11 Green ale s origi.gumkami to nebrzdí absolútne vôbec-menil ich už asi 3x.Ja by som ich nechcel ani zadarmo,párkrát som s tým jazdil ale V-čka sú omnoho lepšie.Myslím že sú to vyhodené peniaze.
Tesi ma, ze PaliG je naslovovzaty a najma nestranny odbornik. Jeho reakcie su priam ukazkou toho, ako sa ma chovat a spravat nestranny moderator. Ak sa Ta moje prispevky dotykaju, tak ich necitaj. Mne osobne uplne staci, ak ten, kto sa pyta, ziska tu odpoved, ktoru hladal.
Moj zlaty - nie nepracujem v AGF INVEST, som jeho majitelom, vies ? A zaroven som aj matitelom domeny bikemania , to len na dovazok. Myslim, ze ak dokazes iba zlomok toho, co vsetci ludia za tym, aby magura a bikemania na Slovensku fungovali, tak si my dvaja mozeme aj podat ruky a pozvem Ta aj na tolko piva, kolko v zivote nedokazes vypit. Dovtedy vsak ticho suchaj nohami a zvaz svoje slova, pretoze znevazujes pracu inych, ktori ju robia aj pre tych, ktori navstevuju toto forum. Napriek tomu, ze robis svoju propagandu, tak ja som si Ta este nedovolil onalepkovat a ani komentovat tvoje prispevky, najma, ak mali nieco do cinenia s temou. Pripadas mi uz uplne ako maly Ficko, ktory permanentne nieco kritizuje, ale sam este nic nedokazal.
Tesi ma, ze PaliG je naslovovzaty a najma nestranny odbornik. Jeho reakcie su priam ukazkou toho, ako sa ma chovat a spravat nestranny moderator. Ak sa Ta moje prispevky dotykaju, tak ich necitaj. Mne osobne uplne staci, ak ten, kto sa pyta, ziska tu odpoved, ktoru hladal.
Moj zlaty - nie nepracujem v AGF INVEST, som jeho majitelom, vies ? A zaroven som aj matitelom domeny bikemania , to len na dovazok. Myslim, ze ak dokazes iba zlomok toho, co vsetci ludia za tym, aby magura a bikemania na Slovensku fungovali, tak si my dvaja mozeme aj podat ruky a pozvem Ta aj na tolko piva, kolko v zivote nedokazes vypit. Dovtedy vsak ticho suchaj nohami a zvaz svoje slova, pretoze znevazujes pracu inych, ktori ju robia aj pre tych, ktori navstevuju toto forum. Napriek tomu, ze robis svoju propagandu, tak ja som si Ta este nedovolil onalepkovat a ani komentovat tvoje prispevky, najma, ak mali nieco do cinenia s temou. Pripadas mi uz uplne ako maly Ficko, ktory permanentne nieco kritizuje, ale sam este nic nedokazal.
mne je jedno, ci si majitel alebo predajca...aj to co si v zivote dokazal je mi jedno...spravam sa nestranne, lebo inak by som tvoje prispevky vymazal, chapes?
ja som len chcel Davidovi povedat to, ze s tym obchodom mas dost spolocne, cize sa nadmerne snazis svoje vyrobky predat(co je logicke) - takze kebyze ja predavam napr. znacku Avid, tak ti nebudem predsa nukat brzdy Magura, Avidy budem chvalit a trepat vseljake blbe reklamne blbosti len aby som ich predal...takze chapem tvoje chovanie, ale len som chcel poukazat nato, ze tvoje nazory(ohladom kupovania produktov, ktore predavas) treba brat s rezervou ....
Už som to tu kdesi písal, že som tie brzdy istý čas jazdil na Scotte G-zero. Brzdný účinok bol fakt brutálny a pohodlie aj pri dlhých zjazdoch. Pre mňa nevýhody tie isté ako pri Včkach - voda, blato. Tu ešte viac, lebo je to také väčšie zariadenie a blato, tráva, kadečo sa na to lepili ešte viac. Ale fungujú perfekt aj pod zaschnutou hrubou vrstvou blata. Som totiž bicyklový neúdržbár.
Vyhovujú mi však oveľa viacej hydra kotúče.
Toto nebola reklama, len vlastná skúsenosť. Bicykle ani komponenty nepredávam.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
myslim, ze vidlicu znacky Magura nemaju na Slovensku viac ako 3 ludia, takze asi tazko ti ju volakto odporuci
ved to je skoro to iste...nie???
ale mozno je to v skutocnosti super brzda, ja som to fakt nikdy nejazdil
HS-33 Firmtech - mozes pouzit iba v kombinacii s Magura vidlicami, inak to nefunguje, pretoze len tie maju navarok na ich uchytenie.
Vidlice - od juna/jula budu uplne nove, ak chces pockaj si, ak nie, urcite este nejake "starsie" zozenies za dobry peniaz. Videl a cital som uplne prvy kratky test novej vidlice Wotan - tester ju prirovnava k Fox Talas, takze sa asi mame na co tesit
no ved, to iste si mozes precitat v tom letaku (ako si uz povedal). kebyze to idem kupovat ja, tak potrebujem skusenost cloveka , kt. to jazdi a nie kecy nejakeho zanieteneho predavaca
aha aha..akurat kukam na jeho prispevky, zrejme ma cosi spolocne s tou bikemaniou.sk, co? ...no nech
ja nehovorim, ze jeho prispevok nemal prinos, ale to iste najdes na www.magura.sk
presne o toto mi islo, aby sa pan z Pink Floydu nahodou nenachytal...
Moj zlaty - nie nepracujem v AGF INVEST, som jeho majitelom, vies ? A zaroven som aj matitelom domeny bikemania
Moj zlaty - nie nepracujem v AGF INVEST, som jeho majitelom, vies ? A zaroven som aj matitelom domeny bikemania
mne je jedno, ci si majitel alebo predajca...aj to co si v zivote dokazal je mi jedno...spravam sa nestranne, lebo inak by som tvoje prispevky vymazal, chapes?
ja som len chcel Davidovi povedat to, ze s tym obchodom mas dost spolocne, cize sa nadmerne snazis svoje vyrobky predat(co je logicke) - takze kebyze ja predavam napr. znacku Avid, tak ti nebudem predsa nukat brzdy Magura, Avidy budem chvalit a trepat vseljake blbe reklamne blbosti len aby som ich predal...takze chapem tvoje chovanie, ale len som chcel poukazat nato, ze tvoje nazory(ohladom kupovania produktov, ktore predavas) treba brat s rezervou ....
cau ty Velky Meciar
Vyhovujú mi však oveľa viacej hydra kotúče.
Toto nebola reklama, len vlastná skúsenosť. Bicykle ani komponenty nepredávam.