Caute, potrebujem poradit, mam moznost kupit Manitou Nixon Comp za dobru cenu, potrebujem to na fr, myslite ze vydrzi Mate niekto skusenosti s nixonou? dik za nazory
do fr by som s nixonom nesel. to je xc vidlica. na fr je makka. pruzina nema nastavitelne predpatie no a ked ju dostanes na dno razantnejsie tak to da patricne pocitit. mne sa to stalo za 6 mesiacov asi 3-4krat.
jo a vo vele pisali aku ma zdatnu a tuhu konstrukciu -toz nejazdim ziadne zveriny a uz mam v lavej nohe vakel ziadny pekelny ale je, hajzel jeden. a to som v zime nejzdil vobec (do 100 nutnych kilometrov) a mam zatal len 160mm kotuc. ale do boku je trosku tuhsia ako fox vanilla.
na mtbr.com tiez pisallo niekolko fr jazdcov ze sa im odporucala uz po kratkej dobe.
jo a pozor na vysku. ono sa pise ze 145mm ale patky su posunute vyssie a funkcna vyska je teda ako pri 130mm. (mne aj tak chodi len 135).
ale aby som ju len nezdrbaval zehlic je to ale zdatny aj solidne nerovnosti pri velkej aj malej rychlosti zere fajne. treba sa ale hodne starat o prachovky bo mazanie vidlice sa k nim nedostane (nema open-bath) teda prestriekanie pred kazdou jazdou silikonom je nutnost.
nojo ja mam upinacik. pravda pevna os je uz nutnost pri vyssom zdvihu. moja dalsia vidla urcite bude s pevnou osou, mno ja som kupoval ale komplet bike takze smola. ale problem nixona a fr nebude v konstrukcii ale skor vo vnutornostiach. ale ak mas dobru cenu tak to mozno riskni
no ja by som riskol, vyjde to 7-7500 Sk za novu vidlu. myslim ze to je viac nez fajn ponuka. alebo potom sherman alebo Z1 fr3 za 10000 tiez nove. ta nixona ma ale laka lebo nejazdim nejake nakladacky, a penazi neni navyse.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
jo a vo vele pisali aku ma zdatnu a tuhu konstrukciu -toz nejazdim ziadne zveriny a uz mam v lavej nohe vakel
na mtbr.com tiez pisallo niekolko fr jazdcov ze sa im odporucala uz po kratkej dobe.
jo a pozor na vysku. ono sa pise ze 145mm ale patky su posunute vyssie a funkcna vyska je teda ako pri 130mm. (mne aj tak chodi len 135).
ale aby som ju len nezdrbaval zehlic je to ale zdatny aj solidne nerovnosti pri velkej aj malej rychlosti zere fajne. treba sa ale hodne starat o prachovky bo mazanie vidlice sa k nim nedostane (nema open-bath) teda prestriekanie pred kazdou jazdou silikonom je nutnost.