O nejaky ten rok by som si rad kupil tu manitou splice ellite so zdvihom 130mm, a pruzenim vzduch-olej. Chcel by som sa spytat, ci je tam naozaj taky system pruzenia,lebo niektore bikeshopy pisu tak, a niektore zas inak... A este otazocka, ze ci je podla vas kvalitna, a ci vydrzi aj nejake tie mensie skoky... Diki moc za vase nazory.
posledný komentár: 11. 7. 2007 o 22:42
a moj kamoš ju ma a poviem ti že vydrží fakt vela
a drži dobre...nemaš sa fakt čoho obavať...a fakt neklamem jazdí jak bláznivý po jamách jak hovado a je to fakt dobre...takže ako hovorim nemaš sa čoho báť!
a co sa tyka toho premazania,tak myslim si ze do tych 300 sk by to malo stat, fakt neviem,lebo ja si vidlu mazem sam..
Romco Ty neraď hlúposti keď o tom nič nevieš,to je ako s tým Tvojim 11 kg bikom.
Však oni aj začnú
romco ty si odbornik mudry ako salamunova rit. ja viem, ze chces mat velky rank, ale nevypisuj tu taketo veci, ked nevies ci je lepsie alivio alevo acera...
Gila:Nekupuj Splice je to srot precitaj si posledne Velo tam je na nu recenzia.Radsej RS Tora a zdvih 100 mm je az az.
Nuz, cital som prispevky, a poviem vam ze teda si kupim s menitelnym zdvihom -cize nejaku splice comp, a k tomu ze mi tu hovorite ze 130mm je na xc vela vam poviem asi tolko,ze kamarat co ma ram Author Tracktion 19.5palca, co je tiez na xc, tak tam ide dat Manitou Stance Flow so zdvihom 120-150mm, takze asi tak
Ale zas od toho ho odhovaram aj ja, to uz je aj podla mna privela