takze mam v plane kupit tuto vidlu. za 5500,- bez poplocku alebo za 6100,- s poplockom. ake mate skusenosti s touto vidlou a ci sa oplati za taku cenu.
ako zaklad je tam tvrda pruzina na 70 - 80 kg. takze ak mas menej, tak ti bude pravdepodobne tvrda. cena novej pruziny je podla dovozcu (bikeart.sk) cca 1600 sk...
mar_tin tak to urcite... inak ja tu vidlu mam, ale som ju este nejazdil, a ani nebudem... ale nepredam
To s nou doma dvere podopieras aby ich prievan nezavrel alebo co ?
to iceman
Na tej vidle mam odjazdenych cca 700 km a maximalna spokojnost. Predtym som mal RST GILU, to sa neda ani porovnat s J4. Darmo, olejové tlmenie je olejové tlmenie. Mam asi 84 kg a na moju vahu je tvrda tak akurat, takze myslim ze by si nemal mat problem. V tejto cenovej kategorii podla mna najlepsia volba. Skusal som aj ine vidly ako napr. Manitou Axel ale ta J4 sa mi najviac pozdavala...inak na com jazdis teraz ze menis vidlu ?
mne bola J3 troska tvrda (mam 70kg) - inak maximalna spokojnost, teda oproti RST gila t6? co som mal predtym ... nu ale vcera som kupil macochu, tak ak niekto ma zajem o J3 s najazdenymi 1200km na V-ckach ... tak ju ponukam ... sak to bude aj v bazare ...
... teda dufam, ze som si nepohorsil ... ani pomysliet nechcem ... kupil som MX COMP ETA 105 ... ja ju mam opozeranu v akcii (paliTT ju jazdi) a je uzasna v terene ... tak sa tesim ... neberte mi prosim iluzie ... mam ju este aj teraz v praci pri sebe - pod stolom ... tomu hovorim uchylka ... heh
hm... tak v najlepsom pripade si ostal na tom rovnako... pretoze co sa tyka mx comp, tak citlivost tejto vidlice je na dost nizkej urovni oproti rocksohxu. teda neviem, ako rocnik 2006, ale ursite sa to tyka 2004 a 2005. viem o com hovorim, lebo som presiel z mx comp 2004 na rs toru... a skusal som aj j4 u-turn... ale vraj su 2006 mx compky na tom lepsie...
btw, kedy uz pojdeme pojazdit?
... bike mam v PN ... palec je uz ako tak OK, tak by som aj mohol, ale pracou som zavaleny jak hovado ... kazdy den myslim na to, ze by som uz vyrazil, neviem fakt ako na to ... nieco vymyslim a dam vediet ...
no ved uvidis, co a ako... ked uz nic ine , tak ta mx je od j3 aspon pevnejsia... a krajsia
Kua ... to som ale nepotreboval ... chcel som citlivejsiu vidlu k mojej hmotnosti ...
je mozne, ze by bola rada 2004 horsia ako 2003? (paliTT ma vraj 2003, alebo 2002) a ta je fakt skvela ...
ano je to mozne... niektore zdroje uvadzaju, ze posledna dobra mx comp bola 2002... mal si kupit recona u turn... alebo lacnejsiu toru... ta mx comp je necitliva na male nerovnosti a nechodi v celom rozsahu zdvihu. ja som svoju fukal na nizsi tlak, ako uvadza manual a chodila tak 8 cm... ale eta verzia je trochu citlivejsia...
pumpa stoji vcelku dost penazi... najlacnejsiu som videl nedavno za 420 czk, ja som kupil pred dvoma rokmi marzocchi za 1500 samozrejme taku istu, ba aj trochu horsiu, lebo mala manometer len do 100 psi. cize na tlmic je nepouzitelna... v principe sa da pumpa okolo tych 600-700 sk zohnat. alebo si pozicias od niekoho. zase ta vidla sa casto nemusi fukat. keby som ja svoju nevypustal kvoli tomu, aby sa bike zmestil do auta, tak fukam 2x za rok asi...
k tomu "dymu", nebol to len rozptyleny olej? ta vidla ma totiz otvorenu olejovu napln, tak ten olej tam celkom lieta a miesa sa so vzduchom vo vidle. ak si tou vidlou kratko predtym pruzil, tak to bol asi ten olej...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
To s nou doma dvere podopieras aby ich prievan nezavrel alebo co ?
to iceman
Na tej vidle mam odjazdenych cca 700 km a maximalna spokojnost. Predtym som mal RST GILU, to sa neda ani porovnat s J4. Darmo, olejové tlmenie je olejové tlmenie. Mam asi 84 kg a na moju vahu je tvrda tak akurat, takze myslim ze by si nemal mat problem. V tejto cenovej kategorii podla mna najlepsia volba.
... bike mam v PN ... palec je uz ako tak OK, tak by som aj mohol, ale pracou som zavaleny jak hovado ... kazdy den myslim na to, ze by som uz vyrazil, neviem fakt ako na to ... nieco vymyslim a dam vediet ...
Aj ta J3 aj MX su 2006
Kua ... to som ale nepotreboval ... chcel som citlivejsiu vidlu k mojej hmotnosti ...
je mozne, ze by bola rada 2004 horsia ako 2003? (paliTT ma vraj 2003, alebo 2002) a ta je fakt skvela ...
Tak mi to nedalo, vytiahol som ju a odpustil trocha vzduch, teraz je fajna a dokazem ju zatlacit 9cm .... tak som asi aj moc odfukol ...
cim sa to tlakuje? lebo sa mi zdalo, ze to bolo napumpovane s co2 ... biely chladivy dym vyfucal ...
tlakuje sa to obycajnym vzduchom... pumpicku si nekupil?
tlakuje sa to obycajnym vzduchom... pumpicku si nekupil?
ee ... zatial nie ... ale ked sa to tlakuje obycajnym vzduchom, preco to zadymelo? ... fakt to bolo ako keby CO2 ... hmmm
co stoji taka pumpa?
k tomu "dymu", nebol to len rozptyleny olej? ta vidla ma totiz otvorenu olejovu napln, tak ten olej tam celkom lieta a miesa sa so vzduchom vo vidle. ak si tou vidlou kratko predtym pruzil, tak to bol asi ten olej...
Jo je to mozne ... OK martin ... dik ...
nu s tou pumpou - ja som v celku strachoput, tak si ju kupim najma koli kontrole tlaku pred jazdou ...