no pokial dobre viem, tak stance sa pouziva na street resp. freeride..alebo na nieco take...dokonca to ma pevnu osku... a slate je nejaka zakladna trail/enduro rada od M. takze...ako ich chces porovnavat ?
no..pepo..bez urazky..ked som ta videl na fotke... tak vyzeras, ze mas asi tak 50kg s topankami a bikom dokopy .. kludne si mozes kupi napr. manitou axel... co bude aj vhodnejsia vidla na tvoj ram ..kupis ju v pohode do 5K
ale myslis ze dlho vydrzi?
a inac vazim 55 .
a kde si ma videl na fotke?
akoze to ja sa len tak pytam zatial chcem na biku nechat tu co mam a az potom ked ta sa uz vychodi tak planujem novu ale uz zacinam pozerat. .
a co myslite keby som tam dal santur DURO?
neboj sa AXEL vydrzi... videl som ta na fotke z lajosky.... inak na fotke si pravdepodobne videl uz aj ty mna dalsia vec... DURO ma 130mm.. naco tak vela ?...a okrem toho to nie je XC vidla ...
No neviem ja som tu vidlicu MANITOU SLATE super LO vyskúšal, mám 64 kg a mne pripadá dosť mäkká, ale mne to práve vyhovuje, mám rád mäkšie vidlice, nie je tam veľky rozdiel medzi min. a max. predpetím pružiny, je to taka citlivka,
a co hovorite na toto je to vpoho na XC???
Manitou SPLICE 100mm TPC Lockout, air asist
mal som pružinovú verziu a po úprave tlmenia a mazania chodila pekne citlivo. Ak použiješ V-brake, tak sa priprav na rozťahovanie vonkajších nôh. Musel som to riešiť Brake bosstrom od RB. Potom to bolo pekné, účelné a brzdné parametre sa podstatne zlepšili (XT). Zlepšila sa aj torzná tuhosť, ale aj tak nedokáže konkurovať 32mm nohám.
no uz je moja uz som sa dohodol....inak to ja riesit nemusim mam v predu avida kotuc....a ako je to myslene s tym air asist na co to vlasne sluzi???ono ze sa to fuka tak na 3, 4 b tak to nefunguje ako klasika vzuchova??neviem ak niekdo o nej (hoci co vie) sem s tym.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
5 499,-Sk - je to dobra cena?
oplati sa kupit?
a inac vazim 55
a kde si ma videl na fotke?
akoze to ja sa len tak pytam zatial chcem na biku nechat tu co mam a az potom ked ta sa uz vychodi tak planujem novu ale uz zacinam pozerat.
a co myslite keby som tam dal santur DURO?
mal som pružinovú verziu a po úprave tlmenia a mazania chodila pekne citlivo. Ak použiješ V-brake, tak sa priprav na rozťahovanie vonkajších nôh. Musel som to riešiť Brake bosstrom od RB. Potom to bolo pekné, účelné a brzdné parametre sa podstatne zlepšili (XT). Zlepšila sa aj torzná tuhosť, ale aj tak nedokáže konkurovať 32mm nohám.