mam taku dilemu idem si kupovat vidlu, v obchode mi povedali ze momentalne je RST SPACE nalepsia volba lebo vzladom na tie vidli ktore sa ja rozhodujem je pokrokovo najdalej ale aj tak si myslim ze by som si mal nehať poradit ci je lepsie si kupit Marzocchi Drop OFF SL(-montazna verzia drop off 3/4-ky neviem presne) alebo Manitou Stance Flow alebo RST SPACE-ktora ma sice nenadchla ale ma vsetky veci ktore moze mať vidlica v jej kategorii
Ja by som sa rozhodol pre Marzocchi. RST su, aspon co sa tyka minulych rokov, velmi poruchove (nastavenie predpatia, lock out..), Manitou je na tom podobne, len cenovo vyssie .
ani by som nepovedal že sú to low enduro vidlice lebo ako aj marzocchi aj manitou ich uvádzajú ako Freeride vidly
Low end, je low end a end tu neznemna ENDuro: )
In the USA, as well as in most developed countries, the low-end market consists of lower-priced products suitable for customers who are not willing or able to spend large amounts of money. In developing countries, some low-end products may be considered high-end or even luxury items.
Akoze ja fakt nechapem ako moze niekto porovnavat rst s marzocchi. K tomu predajcovi by som uz v zivote neprisiel.RST je napodobenina vidlice mozno ma viacej funkcii ale ten chod tlmenie a tuhost materialu sa neda porovnat tak nechapem o com ten predajca hovoril.
no pokial ide o to kto mi radil tak asi budete sokovani a asi do toho obchodu este niekedy pojdete a je to mimochodom KAKTUS-Bike, no a porovnaval som to koli tomu ze som sa chcel utvrdit v tej volbe ktoru som chcel a to MARZOCCHI DROP OFF SL, ale diky
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ale ja doporucujem DROP OFF...
ani by som nepovedal že sú to low enduro vidlice lebo ako aj marzocchi aj manitou ich uvádzajú ako Freeride vidly
low end >< low enduro
Low end, je low end a end tu neznemna ENDuro: )
In the USA, as well as in most developed countries, the low-end market consists of lower-priced products suitable for customers who are not willing or able to spend large amounts of money. In developing countries, some low-end products may be considered high-end or even luxury items.
jasne ze RST nie...