Zdravím všetkých. Kupujem nový bicykel a mám na výber z dvoch kolies. Buď Mavic Crossride Disc 2010 - váha 1905g, alebo DT Swiss MCC disc. Neviem pre ktoré sa rozhodnúť, nakoľko o tých MCC disc nemôžem na nete nájsť žiadne údaje /asi zle hľadám/.
Alebo celkovo otázka, čo radšej Mavic, alebo DT Swiss? Ďakujem za odpovede.
Doťahovať CROSS RIDEy "tiež UB verzia (véčkové)" som musel aj ja asi po 300 kilometroch na prednom kole ale odvtedy pokoj svätý (klop-klop) ani doťahovanie a ani centrovanie nebolo vôbec treba a majú odjazdené 7800 km za cca 1 rok. Teda zatiaľ plná spokojnosť
Teda vy viete napísať vtedy, keď som už rozhodnutý Nevadí, vďaka za všetky postrehy, ale už som sa rozhodol pre tie DT Swiss, zvíťazilo doťahovanie, servis, a váha. Sranda, človek sa vie aj v tridsiatich rokoch tešiť ako malý chlapec na vianočný stromček
No mne sa asi po roku ukazali na zadnom rafe praskliny pri niploch.Jedna cela strana(12) zadneho kolesa.Dal som to reklamovat a po dlhsom case asi 5 tyzdnov mi ich poslali spät aj s vymenenym rafikom na zadnom kole.Takze ja sa skor prtiklanam ku DT Swiss
Neviem čo robite na tych bikoch? Ja mam tiež Crosride Disc a maju za sebou 8000km a bez problemu. To teflonove ložisko lepšie povedan kružok maju len CrosMax. U Crosridoch je ložisko.
Neviem čo robite na tych bikoch? Ja mam tiež Crosride Disc a maju za sebou 8000km a bez problemu. To teflonove ložisko lepšie povedan kružok maju len CrosMax. U Crosridoch je ložisko.
Mardzo mas nejake ine Crosride ako vsetci ? Mal si uz rozobraty orech ? Asi nie pretoze by si tu nemlel take dristy. Lozisko je z vonkajsej strany a z vnutornej je keramicke lozisko
Ja mam tiez Mavic Crossride, maju 3 roky a 9000 km. Az teraz odisiel jeden spic, ktory bolo velmi tazko zhanat a takze som kupil do rezervy viac. Co sa tyka nabojov rozobral som zadny naboj, vymenil loziska a jazdia ako hodinky.
Akurat som chcel dodat, ze som s nimi zacinal jazdit s vahou 110 kg, teraz mam sice 99, no myslim, ze vydrzali dost.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ja mam 90 a takto mi dnes odisiel...
Akurat som chcel dodat, ze som s nimi zacinal jazdit s vahou 110 kg, teraz mam sice 99, no myslim, ze vydrzali dost.
*Kolesa DT Swiss X1900 Spline 29, QR15/X12 + brzdy Shimano Deore A-M615
*Mavic Crossride (http://www.mavic.com/wheels-mtb-crossride) + brzdy SH SLX +100e naviac
http://www.bike-discount.de/en/buy/radon-zr-race-29-7.0-237701/wg_id-117
http://www.canyon.com/_cz/mountainbikes/bike.html?b=3645