Caute mohli by ste my poradit nejake znacky komponentov nabojou stred z. sedloviek ktorym nezalezi na vahe ale na pevnosti kvalite ktore sa tak lahko neopotrebuju. Ďakujem.
Caute mohli by ste my poradit nejake znacky komponentov nabojou stred z. sedloviek ktorym nezalezi na vahe ale na pevnosti kvalite ktore sa tak lahko neopotrebuju. Ďakujem.
Ta sluhaj tu rumcajz, ked sceš tote mocne komponenty, ta vežni sebe kuščičok roxoru, karbobrusku do druhej ruky, a takoj maš mocne komponenty jak víno, abo skoč za pištom
za totym z dolneho konca, co opravuje traktory, a on ci pozvara co treba, šak ma totu zvaračku co z družstva vžal...
Neznam chlopi žebimi do oču uderila dajakoška značka. Poopatriame sos Pišťom co še jomu budze dobre zvariac ta i taki može sebe zaonačime. Proste stale kde citam alebo na internete hladam tak tam pisu vahy a chvalia sa tym ze 10g dali dole a mame celkovo s tymi s tymi komponentami o 1 kg dole. Ale to mam tiez ked pojdem pred cestou alebo alebo nepojdem na zachod a hned ceny si za to 1 kilo dvihnu neuveritelne. Tak a potom sa to lame kazi a co ja viem co. Stensuju steny a davaju slabe lahke materialy. Niektore komponenty su vaha na ukor kvality. A to ja nechcem.
Ked je nieco lahke neznamena ze je to aj slabe a naopak. Samozrejme to platati len po urcitu mieru.
Napriklad: RS Tora 302 coil u-turn - 32mm (vn. nohy) - 2400g
RS Totem soloiar 40mm (vn. nohy) - 2676g
Iba o kusok tazsia a omnoho pevnejsia
Ta sluhaj tu rumcajz, ked sceš tote mocne komponenty, ta vežni sebe kuščičok roxoru, karbobrusku do druhej ruky, a takoj maš mocne komponenty jak víno, abo skoč za pištom
za totym z dolneho konca, co opravuje traktory, a on ci pozvara co treba, šak ma totu zvaračku co z družstva vžal...
Hehe, dalsi vychodnar z Blavy, alebo ti tak dobre idu cudzie jazyky?
ja ci dam že, cudze reče, ja huteril kedz ty ešči gumeneho kačera hore dolu po ganku cahal...
no aľe, o čim som to scel... jááj už znam, ta ja už v tote Bracislave šedzem roky, pejc roky študovaňa no a teraz robotka...aľe chodzim domu furt, to še nestra*****
Ak sces mocne komponenty, tak si kupuj take, ktore su urcene hlavne na hardcore Freeride a Downhill alebo zohnaj sponzora, ktori ti ich vyrobi na "mieru"
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
saint to istí
Napriklad: RS Tora 302 coil u-turn - 32mm (vn. nohy) - 2400g
RS Totem soloiar 40mm (vn. nohy) - 2676g
Iba o kusok tazsia a omnoho pevnejsia
Hehe, dalsi vychodnar z Blavy, alebo ti tak dobre idu cudzie jazyky?
Bars dobre napisane
no aľe, o čim som to scel... jááj už znam, ta ja už v tote Bracislave šedzem roky, pejc roky študovaňa no a teraz robotka...aľe chodzim domu furt, to še nestra*****