Potrebujem radu chcela by som vymenit XCT vidlica za niečo lepší. Rozpočet 180 eur. Vobec sa do toho nerozumiem, čo by bolo vhodné tam dať. Bike mam v profile
To s tymi packami, mi vlastne nedoslo. Tiez by som najradsej ostal pri V, ale zas nezozeniem vidlicu. Je to taka dilema. A prerabat to cele na kotuce je, podla toho, co som tu cital, takych 100e(?) naviac.
Dobry den chcel by som sa spitat idem si kupit novy bike a neviem sa tozhodnut medzi nejakou klasickou vidlicou a tou co je as po riaditka. Nevedeli by ste mi poradit ake ma ta druha vyhodi a nevyhodi? A prosim nie nejake odborne slova lebo sa v tom moc neviznam.
Aky bajk chces?Na ake jazdenie?Ta po riaditka je dvojkorunka pouzivana na zjazdakoch.Ma väcsi zdvih,je tuhsia ako klasicka,ale je aj omnoho tazsia.Preto sa pouziva primarne na downhill.
Inak v gramatike sa tusim tiez moc nevyznas
Zdravím, vedel by mi niekto znalý porovnať tieto dve vidlice: Rock Shox Reba, SA, 100mm, RMT vs Suntour Axon RL-RC, 100 mm. Rozhodujem sa medzi dvoma bikemi s takmer identický výbavou, rozdiel je iba v týchto vidliciach ( obidva sú modely 2017, tak predpokladam, že aj vidlice sú tohtoročné modely..) vdaka
caute poradte nejaku vidlu do 100€ ..na 26palcov,kotucova brzda a na ram Canyon Grand - 26,dakujem za odpoved, a odpovede ze sa ti to neoplati a tkae ake su zvykom tu na mtbikeri od mudrlantov milionarskych take si nechajte na zachod aby vas nepoculi...
na tom e-shope sú občas takéto vysoké zlavy,väčšinou na tovar,o ktorý je malý záujem-kto dnes potrebuje vidlicu na kolesá 27,5" zo zdvihom 100 mm ? ak takú potrebuješ,ber,do 3 dní ju máš doma
Ahojte,
vedeli by ste mi poradiť. Chcel by som vymeniť vidlicu SR Suntour XCR MG na svojom biku na niečo lepšie. Vzduch, 26", kotúčové brzdy, 1/8", rýchloupínak 9mm.. Vážim +- 63kg. Cenovo okolo do tých 250€. Jazdím prevažne poľné cesty a tento netlmí akurát tak nič Vďaka
Ahojte,
chcem sa spýtať.... Rozmýšľam že si objednám vidlicu ale vlastne z mojej nemám vôbec žiaden info okrem toho že je to Suntour XCR Mg. Odkiaľ zistím či ten nový mi bude pasovať? Resp aké parametre treba pozerať. Typ krku, uchytenie bŕzd to mi je jasné, niečo iné?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.ebay.de/itm/Rock-Shox-Sid-sl-Federgabel-/122535455591?hash=item1c87aeab67:g:CGEAAOSwlY1ZNpWs
Inak v gramatike sa tusim tiez moc nevyznas
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-vidlice/304708/marzocchi_120mm-80mm_26.html
http://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-vidlice/304516/rs-sektor-r.html
No nikde inde sa mi ju nepodarilo najst. Je ta zlava realna? Brat, nebrat? Vdaka
vedeli by ste mi poradiť. Chcel by som vymeniť vidlicu SR Suntour XCR MG na svojom biku na niečo lepšie. Vzduch, 26", kotúčové brzdy, 1/8", rýchloupínak 9mm.. Vážim +- 63kg. Cenovo okolo do tých 250€. Jazdím prevažne poľné cesty a tento netlmí akurát tak nič
toto je celkom fajn vidlička , jediná v bazare čo splna tvoje parametre
https://www.mtbiker.sk/bazar/komponenty-vidlice/310010/manitou-minute-super-alsolute-100-26.html
ak ti bude sedieť dlžka krku
chcem sa spýtať.... Rozmýšľam že si objednám vidlicu ale vlastne z mojej nemám vôbec žiaden info okrem toho že je to Suntour XCR Mg. Odkiaľ zistím či ten nový mi bude pasovať? Resp aké parametre treba pozerať. Typ krku, uchytenie bŕzd to mi je jasné, niečo iné?
Vďaka