N I K D Y V I A C E J A U T H O R
zadny 10 osa horsky kotuc
bolo by blaznovstvo nechat si v cine vyrobit odliatok svietidla, a elektroniku si vyrabat inde, ked ten cinsky vyrobca to urobi lacnejsie a rovnako kvalitne (ked ma zaujem predavat svoje vyrobky znacke ako author a ine, dodrzi istu uroven vyrobku)
okrem toho pochybujem, ze author ma samostatnu diviziu na vyrobu elektroniky, plosnych spojov,....
pridam este linky:
author:
http://www.author.cz/dily-prislusenstvi/&cid=44
http://www.author.cz/dily-prislusenstvi ... =720&h=540
cinan:
http://www.china-ledlight.com/eProduct. ... le%20Light
(vyraba sa aj v striebornej farbe)
btw: z toho authora co som kupil sa osuchava strieborna farba, inak som spokojny
author ma fakt vela OEM vyrobkov, na ktore len lepi znacku (na tom nie je nic zle) ale potom riadne predrazuje (podla mna aj biky su predrazene)
Tak pozor, ak sa Ti napriklad 2 blikacky od 2 roznych znaciek zdaju rovnake, pretoze proste maju rovnaky plastik, tak to vobec nemusi byt to iste. Neviem ci to niekomu nieco hovori, ale pri vyrobe takychto elektronickych bazmekov za stokoruny je vzdy najdrahsi fyzicky design - t.j. ta plastova karoseria vyrobku. Vyrobca, typicky sikmooky, ma vo svojom dusevnom vlastnictve formu na takyto obal a pre znacky ako Author, Merida, Giant, BBB a neviem este ake proste vyrobi svietidlo, ake si vyspecifikuju. Vyzeraju sice rovnako, pretoze nikto nebude platit za novu formu, ale lisia sa regulacnou elektronikou, diodami, kvalitou mechanickych komponentov a pod. Takze ver mi, je v tom rozdiel, osobne som si to vyskusal.
co sa tyka authora ja by som ho povazoval za dost osvedcenu znacku.. vela ludi ich vozi, a dost toho vydrzia.. su to lahko zohnatelne priemysle a celkom dost toho vydrzia.. ale je fakt ze je aj par kusov ktore sa roz*****..
Lol a napadlo ta aj to, ze author nieco vymysli pride nejaky pako okopiruje to a preda bez nakladov na vyvoj atd.? Nenapadlo, pretoze kazdy vidi len to co chce.
napadlo, ibaze obidva svietidla su uplne totozne, je zjavne ze maju rovnakeho vyrobcu (cim netvrdim ze vyrobok nie je kvalitny, ked ho nevyrobil author)
Lol a napadlo ta aj to, ze author nieco vymysli pride nejaky pako okopiruje to a preda bez nakladov na vyvoj atd.? Nenapadlo, pretoze kazdy vidi len to co chce.
inak ked vychladnes mozes napisat aj ze co si s nim robil.. lebo kamos tiez odpravil napr orech na LX naboji.. tak ale chodil s tym na wapke a pustal na kazetu plny prud a kukal jak to dokaze roztocit.. a tomu ver ze to dostavalo riadne otacky, takze vymlatil vsetko stade..
este ze tu mame odbornikov ktory vedia co a ako riesit..
dajte mu nejaky titul odbornika alebo tak..
author ma fakt vela OEM vyrobkov, na ktore len lepi znacku (na tom nie je nic zle) ale potom riadne predrazuje (podla mna aj biky su predrazene)
N I K D Y V I A C E J A U T H O R
zadny 10 osa horsky kotuc
Ty si nejako mimo, jeden kus nerobí značke meno! To by sis a mal pozrieť na ine značky, ake tie maju reklamacie, asi by sis si nekupil nič. Kúp si teda kolobežku tam sa ti nema čo poje...
posledný komentár: 6. 9. 2025 o 15:35
posledný komentár: 17. 8. 2025 o 16:20