obrázok
i43.tinypic.com
lacne ako lacne...ked to vydrzi len dakych 5-6 mesiacov,tak to nie je az take lacne...nevhodne na extremne blato ,alebo treba to rozoberat a cistit po kazdom vyjazde (mozno to vydrzi dlhsie,ked sa jazdi len v suchu)...
no ja mám bike permanentne a stále zablatený a mám presne tento náboj. Servisujem ho iba raz, max. dva krát do roka a drží stále a je podľa mňa super. Vydrží veľa. .... môj názor, je asi taký, že z točivých častí je náboj najmenej špinený od blata a iných svinstiev.
A mimo tému - poradie zablatenia by som dal takéto: 1. stredové 2. reťaz 3. prevodníky, kazety 4. hlavové 5. náboje
lacne ako lacne...ked to vydrzi len dakych 5-6 mesiacov,tak to nie je az take lacne...nevhodne na extremne blato ,alebo treba to rozoberat a cistit po kazdom vyjazde (mozno to vydrzi dlhsie,ked sa jazdi len v suchu)...
Podla mojich osobnych skusenosti na Deoreckove naboje nebolo treba siahnut/rozoberat cely minuly rok
A mozem ti povedat, ze som urcite nejazdil len v suchu... a ked som ich cez zimu rozobral, tak to bolo hlavne zo zvedavosti, ci sa dovnutra dostala nejaka spina - a nedostala, konusy boli OK a vazelina bola cista (ale samozrejme uz som ju vymenil).
By som chcel vidiet toho, kto by rozoberal akekolvek naboje po kazdom vyjazde
ta zatial diky za rady..... potom dam vediet co som kupil