jo diky Marecej.
...pozeral som nejake recenzie na mtb reviews...a boli kladne.
Ta vaha je vazne az taka tragicka??? ... V tych recenziach bolo, ze vo svojej cenovej su skvele.
Videl som tam,kolko to vazi,ale neviem to porovnat s inymi..nemam moc prehlad.
Teraz mam nejaky dvojstenny alloy na Vcka...tie crossrocky budu tazsie?
chlapci moji krasni ... noze mi este povedzte nieco o tomto...dostal ponuku..malo jazdene,cenu doplnim (este sa chlapik nevyjadril,kolko chce za ne)
Mavic 223 - kaliskovane, cierne zuzovene spice DT s duralovymi niplami a duralove naboje Coda Expert na priemyselnych loziskach, rychloupinaky TranzX dural
Zuzovane spice je fasa vec, rafky su v poho, ale duralove niple su riadna konina, za tych par gramov co usetris sa pripravis o moznost rozumne centrovat kolesa. Po dlhsej dobe sa tak spoja zavity ze jednoducho uz s kolesom nehnes. Takze stencovane spice, urcite, setri to vahu a vydrzi to strasne vela, lahke rafky ok, ale dural niple nie!
aka by bola rozumna cena (maximalna), ktoru by ste mi odporucali zaplatit za tie kolesa na obrazkoch vyssie?
nemam sajnu, kolko stoja CODA expert naboje, zuzovane spice a duralove niple...
to Flinker: ...vraj vela zalezi na pouziti kvalitneho kluca. Pokial sa udajne pouzije kvalitny (napr. DT) kluc, nie je s centrovanim a niplami problem.
ja som nemal nikdy problem s centrovanim kolies kde boli hlinikove niple...k tym kolesam...viac ako 5000,- by som za ne nedal...je to uz predsa len jazdene...rafky tam nie su najvysie od Mavicu...a k tym nabojom...neviem kolko to stoji samotne, ale davaju to na Cannondale a co mal kamos tieto naby, tak s nimi bol spokojny...
na kolesach bolo odjazdene udajne 200 km. Vyzeraju fakt ako nove...Pravdepodobne ich vezmem aj koli tomu, ze mi odpadne starost s vypletanim a centrovanim. No a koniec koncov..mal by som mat vazne lahucke kolesa. Dam vediet, ked to poriesim a nahodim spolu aj s Magura - Louisami Vazne sa uz neviem dockat, Uz nech mam po statniciach, nech sa mozem venovat poriadne jazdeniu...
Inak predne 20 mm sa uz pre rok 2008 vozia na SVK podla infa z Kaktusu vraj len odlahcene s asymetrickymi prirubami, mensimi loziskami a na 36 dier, takze ak potrebujes 32 dier, tak mozes kupit jedine povodnu verziu a tu maju uz len v SportServise (Kaktus ma uz len 36 dierovu).
neviete niekto kde v BA kupim naboje novatec? zatial ma napada jedine kaktus a rad by som vedel aj o inych obchodoch...zhanam predny na 20osku
Najvacsi vyber najdes v
LiBike Lieskovský J. Alexyho 1/A
a celkom slusne vybery su aj v:
Šport Servis – Kociha J. Trojičné nám. 3
JMK Sport - Klíč Karol Záhradnícka 74
JMK Sport – Klíč Karol Cintorínska 2
EXTREM Bike Svätoplukova 31
ZANZO Mariánska 6
Inak predne 20 mm sa uz pre rok 2008 vozia na SVK podla infa z Kaktusu vraj len odlahcene s asymetrickymi prirubami, mensimi loziskami a na 36 dier, takze ak potrebujes 32 dier, tak mozes kupit jedine povodnu verziu a tu maju uz len v SportServise (Kaktus ma uz len 36 dierovu).
Na Slovensku su dostupne/skladom 32dierove predne naboje na 20mm osku:
DH41SB - cierne prevedenie
DH61SB-HL - hnede prevedenie
Netvrdim ze DH41 sa uz nedaju zohnat, len som reprodukoval to, co mi Marek z Kaktusu povedal pred cca dvoma mesiacmi - ze uz ich vraj nebudu dovazat, ze uz sa budu vozit len tie DH61. Ale tak sa mozno rozhodol iba prave Kaktus a mne poskytol Marek skreslenu informaciu o tom, ze sa tak rozhodol dovozca...
Netvrdim ze DH41 sa uz nedaju zohnat, len som reprodukoval to, co mi Marek z Kaktusu povedal pred cca dvoma mesiacmi - ze uz ich vraj nebudu dovazat, ze uz sa budu vozit len tie DH61. Ale tak sa mozno rozhodol iba prave Kaktus a mne poskytol Marek skreslenu informaciu o tom, ze sa tak rozhodol dovozca...
Tak toto rozhodnutie je cisto Kaktus Biku - vyroba a predaj DH41 dalej pokracuje a sortiment je rozsireny o odlahcene DH61
ludiaaa?? prosím vás predný naboj mam novatec na 20mm os a kýve sa mi to...mam tak ako keby konusy zle..keĎžE NOVATEC NEMÁ KONUSY tak by som sa chcel spítať teda či su to ložiska? asiQ ano keďže mi to povedal aj v servise lenže tam chce zato nejako 400 sk...tak že kolko to stoji uvás?
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
skus to zjednat na 3 litre,to by bol podla mna fajny kauf,ale ani za tie 4 to neni zle ak niesu dake zkuzdene
...pozeral som nejake recenzie na mtb reviews...a boli kladne.
Ta vaha je vazne az taka tragicka??? ... V tych recenziach bolo, ze vo svojej cenovej su skvele.
Videl som tam,kolko to vazi,ale neviem to porovnat s inymi..nemam moc prehlad.
Teraz mam nejaky dvojstenny alloy na Vcka...tie crossrocky budu tazsie?
tak som zas o nieco mudrejsi... som nevedel, ako je tam ten ventil, ci sa da odmontovat...
Mavic 223 - kaliskovane, cierne zuzovene spice DT s duralovymi niplami a duralove naboje Coda Expert na priemyselnych loziskach, rychloupinaky TranzX dural
nemam sajnu, kolko stoja CODA expert naboje, zuzovane spice a duralove niple...
to Flinker: ...vraj vela zalezi na pouziti kvalitneho kluca. Pokial sa udajne pouzije kvalitny (napr. DT) kluc, nie je s centrovanim a niplami problem.
Skús športservis.
Najvacsi vyber najdes v
LiBike Lieskovský J. Alexyho 1/A
a celkom slusne vybery su aj v:
Šport Servis – Kociha J. Trojičné nám. 3
JMK Sport - Klíč Karol Záhradnícka 74
JMK Sport – Klíč Karol Cintorínska 2
EXTREM Bike Svätoplukova 31
ZANZO Mariánska 6
Pokial by nemali skladom vedia objednat
Na Slovensku su dostupne/skladom 32dierove predne naboje na 20mm osku:
DH41SB - cierne prevedenie
DH61SB-HL - hnede prevedenie
Tak toto rozhodnutie je cisto Kaktus Biku - vyroba a predaj DH41 dalej pokracuje a sortiment je rozsireny o odlahcene DH61