no tak sa toho ujmem teda ja (kym si to vsimne nejaky moderator) :
najprv napis hlavne co konkretne mas na mysli. co chces nastavit? aky je problem? suchaju ti platnicky, zasrobovava sa paka(casto na sole), alebo coja viem co? jo este ako mas uchytenu brzdu (kedze sole sa robi na IS aj postmount)?
no mam presne to na mysli, co som napisal...
ako sa nastavuju - cize ako si nastavim brzdu napriklad na tuhsie (t.j. aby brzd. oblozenie zacalo zaberat uz pri malom stlaceni brzd. paky - cize ako ho dam blizsie ku kotucu v neutralnej polohe)
staci vysvetlenie?
ak vies nieco viac (ako napr. sklon dosticiek ci sa da nastavovat) mozes napisat i to
Čeče v inej téme píšeš, že si si ten bike zrovna dnes kúpil, tak čo na ňom hneď chceš štelovať? Chceš si ho roz***** hneď od novoty?
Alebo to nebol fungláč?
čeče presne preto si chcem nastavit brzdu ze je to novy bike a ma nastavene od vyrobcu nie? co je uz len na tom preboha divne to mi nie je celkom jasne...
ty si tiez pripad vandal.
ohladne tych brzd mas teda trochu stastie ze si mozes nastavit dlzku kroku pomocou dosrobovania platniciek, na 90% hydier sa to neda.
ale pobavil som sa na nastaveni od vyrobcu. mozem ta ubezpecit ze vyrobca ti na bicykli nic nenastavoval
co ja viem ze ktora znacka bikov pride do predajne poskladana komplet alebo dodaju iba ram a predajca sklada ci ako vlastne funguje obchod s bikmi...
v podstate ma to ani nezaujima.... islo iba o to, ze si to chcem nastavit podla svojho, o nic ine...
a ked je niekto pre teba "pripad" kvoli tomu, ze v zivote nenastavoval hydr. brzdy alebo kto vie kvoli comu, tak prosim... Proti gustu ziaden disputat, vsak...
Oprasim trosku tuto temu. Po vcerajsom pade na pretekoch mi odisla predna brzda. Bike siel cez riaditka a lava packa vyskocila z piestika. Je tam teraz dost velka vola a brzda vobec nebrzdi ( asi zavzdusnena). Ak mal niekto rozobraty piestik, pripadne ma servis manual alebo link na servis manual ( v googli som nasiel iba navod na pouzitie) bol by som povdacny. Za rady typu " Kup si nove " vopred dakujem
EDIT : problem vyrieseny opravou podlozky tiahla packy + vymena tesnenia piestika.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
najprv napis hlavne co konkretne mas na mysli. co chces nastavit? aky je problem? suchaju ti platnicky, zasrobovava sa paka(casto na sole), alebo coja viem co? jo este ako mas uchytenu brzdu (kedze sole sa robi na IS aj postmount)?
ako sa nastavuju - cize ako si nastavim brzdu napriklad na tuhsie (t.j. aby brzd. oblozenie zacalo zaberat uz pri malom stlaceni brzd. paky - cize ako ho dam blizsie ku kotucu v neutralnej polohe)
staci vysvetlenie?
ak vies nieco viac (ako napr. sklon dosticiek ci sa da nastavovat) mozes napisat i to
Alebo to nebol fungláč?
to je dobre
to je dobre
no nie je to dobre pre mna... mam rad veeeeelmi rychly nastup brzd uz po slabom stlaceni
preto chcem prednu nastavit..
ohladne tych brzd mas teda trochu stastie ze si mozes nastavit dlzku kroku pomocou dosrobovania platniciek, na 90% hydier sa to neda.
ale pobavil som sa na nastaveni od vyrobcu. mozem ta ubezpecit ze vyrobca ti na bicykli nic nenastavoval
co ja viem ze ktora znacka bikov pride do predajne poskladana komplet alebo dodaju iba ram a predajca sklada ci ako vlastne funguje obchod s bikmi...
v podstate ma to ani nezaujima.... islo iba o to, ze si to chcem nastavit podla svojho, o nic ine...
a ked je niekto pre teba "pripad" kvoli tomu, ze v zivote nenastavoval hydr. brzdy alebo kto vie kvoli comu, tak prosim... Proti gustu ziaden disputat, vsak...
Ale ajtak dakujem za rady...
EDIT : problem vyrieseny