tadeas, heh, ako spravna zenska mam samozrejme komplexy zo svojej vahy, ale ked myslis
persing, no, je pravda, ze som za tie roky este defekt nemala hi, vazne.. a nemyslite si, ze jazdim len po asfalte.. ale vazne, je to strasne - sa necitim ako pravoplatny biker - nosim so sebou vsetky vecicky - od nahradnej duse, cez monterpaky, pumpy, lepenia, klucov (dokonca mam aj stahovak na retaz, ale zatial ho neviem pouzivat ) a este som nemala moznost to ani pouzit!!
ja pridavam svoju skusenost s Kenda Karma 2,0" - drôt: hodi sa najma na suche polne a lesne cesty, na ubity a mierne maksi teren - tu je dost rychla a prilnavost je tiez slusna. vahu v drotovej verzii som nenasiel (ani som nevazil) ale zda sa byt lahka. menej jej sedi mokry teren a slaba je na mokrych skalach a v blate. sirka mi pripada vacsia ako u vacsiny inych 2" plastov. inak dobra cena cca 500sk. moja dalsia kupa bude Karma 2,0 kevlar 120TPI, 480g cca do 800kc.
tadeas, heh, ako spravna zenska mam samozrejme komplexy zo svojej vahy, ale ked myslis
persing, no, je pravda, ze som za tie roky este defekt nemala hi, vazne.. a nemyslite si, ze jazdim len po asfalte.. ale vazne, je to strasne - sa necitim ako pravoplatny biker - nosim so sebou vsetky vecicky - od nahradnej duse, cez monterpaky, pumpy, lepenia, klucov (dokonca mam aj stahovak na retaz, ale zatial ho neviem pouzivat ) a este som nemala moznost to ani pouzit!!
Ak sa nahodou niekde stretneme tak ta to kludne naucim...
Zoparkrat sa spominala obtiazna montaz tubeless plastov, dnes mi to trvalo 10 minut od vypustania povodnej pneu az po uplne nafukanie plasta noveho (aj s hladanim stratenych montpak)
Obuval som to nasucho, bez mydla, sadlo to na prvykrat.
tmax: ADvantage kevlar jazdím asi 2 týždne, je to fajn allround plášť, aj s blatom si rozumie celkom fajn, sneh ani nevravím a na asfalte znesiteľný odpor. Trošku vyššia hmotnosť (asi 600). Dobrý tip. Ale do vyloženého bahna od Maxxisu potom Medusa, tá je aj veľmi ľahká. Ceny viac ako únosné.
cawko... ja rozmyslam si tiez kupim tie plaste na MTB bike ... codim aj po ceste aj po lese aj po blate ..proste z kazdeho rozku trosku .... su nato dobre tie ADVANTAGE kevlar ?? dakujem
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
persing, no, je pravda, ze som za tie roky este defekt nemala
Čerstvé piatkové hovno na mojom MountainKingovi. hehe
Qua, to bolo smradu vo firme ....
Čerstvé piatkové hovno na mojom MountainKingovi. hehe
Qua, to bolo smradu vo firme ....
Ak bolo ľudské tak určite
persing, no, je pravda, ze som za tie roky este defekt nemala
Ak sa nahodou niekde stretneme tak ta to kludne naucim...
Ak sa nahodou niekde stretneme...
heh, a nahoda je blbec
Obuval som to nasucho, bez mydla, sadlo to na prvykrat.
Takze zatial spokojnost