zdrastvujte spoluobcania.. postupne odlahcujem bike a mam asi tak tieto poziadavky:
1) rad by som sedlovku a predstavec a najlepsie aj rohy od jednej firmy (riaditka uz mozu byt od inej)
2) sedlofku by som rad karbonovu
3) nejde mi len o gramy, ide skor o pomer cena/vaha/kvalita (nedam za carbon sedlovku 6000 len preto, ze ma o 10g menej ako ta co stoji 3500 bubacikov )
takze ake mate nazory a skusenosti resp co viete o tychto 2 znackach? prip co by ste mi odporucili za inu znacku co by mohla splnat moje poziadavky??
Ked uz to matt nacal, tak prispejem aj ja North je dobra volba (aj moja), predstavec ma pri 120mm vahu 118g (ocelove skrutky, 110g Ti), rohy 56g!, sedlovky neviem, tie ma nezaujimali (je hlinik aj karbon)
Co vsetko si ty marecej este nepocul a nevidel..... Pells CR-Mono keby nemala len 320mm a len jeden priemere by nemala v pomere cena/vaha/vykon na trhu konkurenciu!
A este davam do pozornosti novinku u nas a to Controltech USA, ktore dovaza Merida, tam su velmi zaujimave kusky (sedlovka carbon 350mm/27,2mm 154g, Scandiove riaditka 300/31,8 123g atd)....
Ono kvalitnych znaciek je na trhu dost.Lenze s tym gramohoničstvom to chlapci moc neprehanajte.Kazdy usetreny gram je zaroven znizena zivotnost na to nikdy nezabudajte.
moja konkretna skusenost s Pells karbonovou sedlovkou s hlinikovym zamkom - kupil som ju manzelke, po cca 100km sa objavila vola spoja karbonovej trubky a hlinik. zamku sedlom je mozne pootacat vo vodorovnom smere o cca 10°
takze Pells urcite nie, aj ked to bola mozna vada jednoho kusa
nebola to vada jedneho kusa...bola to bohuzial vada jednej serie a na tu boli upozorneny predajcovia...takze vsetky sedlovky boli stiahnute z predaja a nahradene novou seriou pri ktorej sa tato chyba neobjavuje...takisto na vsetky tieto sedlovky boli uznane reklamacie a vymenene...takze staci mi ju poslat a ja ti poslem novu...ktorej sa to urcite nestane
bohuzial podobne zavady sa stavaju aj omnoho vacsim a uznavanejsim znackam...potom ide uz iba o to ako sa k tomu ktora znacka postavi
ak by som mal isť do novoduru tak potom jednoznačne táto Syncros.Podľa mňa jedna z najlepšie vydareným designom.Kvalitu neriešim ta bude na vysokej urovn ako mnohé iné firmy ktoré sa seriózne venuju novodurovým komponentom.Cena 90 Eur.
syncros, syncros.. co mi to hovori? ktore biky to mavali niekto to na svoje biky daval, ale neviem si spomenut kde som to videl..
Gt ale to uz bolo davno-Zaskar.
K teme ja by som investoval do Truvativ team alebo Scud-trocha normalne ceni.Do pells sedloviek by som nesiel boli stim len problemi a reklamacie 2005-2006.Ale mozno uz to vylepsili.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Co vsetko si ty marecej este nepocul a nevidel..... Pells CR-Mono keby nemala len 320mm a len jeden priemere by nemala v pomere cena/vaha/vykon na trhu konkurenciu!
A este davam do pozornosti novinku u nas a to Controltech USA, ktore dovaza Merida, tam su velmi zaujimave kusky (sedlovka carbon 350mm/27,2mm 154g, Scandiove riaditka 300/31,8 123g atd)....
Vobec nechapem taketo vyplody... To bude asi z toho navliekania koraliek...
takze Pells urcite nie, aj ked to bola mozna vada jednoho kusa
bohuzial podobne zavady sa stavaju aj omnoho vacsim a uznavanejsim znackam...potom ide uz iba o to ako sa k tomu ktora znacka postavi
ak to myslis s vymenou vazne, posli mi kontakt na SS
mozno by si mohol uvazovat aj o znacke OVAL CONCEPTS - http://www.ovalconcepts.com.
Do CR ju vozi MAXCURSOR
mozno by si mohol uvazovat aj o znacke OVAL CONCEPTS - http://www.ovalconcepts.com.
Do CR ju vozi MAXCURSOR
uuhm, kukal som sa na stranku toho maxcursoru.. tož veci tam ma pekne, len ked potom kuknem na tie ceny..
PELLS vybocuje?
Gt ale to uz bolo davno-Zaskar.
K teme ja by som investoval do Truvativ team alebo Scud-trocha normalne ceni.Do pells sedloviek by som nesiel boli stim len problemi a reklamacie 2005-2006.Ale mozno uz to vylepsili.