Poskulujem po:
1) RS MONARCH RC3 (M/M)
2) RS MONARCH PLUS RC3 (debonair, L/M)
3) RS MONARCH RC3 (debonair L/M)
Viete mi niekto poradit, aky TUNE (M/M - L/M) je na tento typ zadnej stavby vhodnejsi a ci ist do debon air verzie alebo klasickej?
Dakujem
posledný komentár: 7. 2. 2025 o 14:11
Nahodou nejaka stranka od kial sa daju zohnat VOLUME SPACERS na FLOAX CTD tlmice? Chcem staremu tlmicu dat este sancu
Oproti predchádzajúcemu FOX DHX 5.0 Air je citlivejší a prítomnosť HS reboundu poznať tiež (nie je problém si rebound nastaviť tak, aby sa na sérií prekážok tlmič stíhal vracať a pritom nekopal do rúk ako bláznivý). Ak máš FloatX, tak by som asi neriešil výmenu, ale len zohnal tie vložky. Slovkolex ako zastúpenie FOX ti ich zohnať nevie? Ono je často lepšie niekam zavolať a spýtať sa, než hľadať po čertoch diabloch na rôznych stránkach. Teda aspoň ja to tak robím radšej.
Volume spacers sa daju myslim zohnat, sada stoji asi 30e, mne doma lezia dake nevyuzite, ci sa daju dat do CTD, to neviem.
edit: volodaj ma predbehol
Podla tohto http://singletrackworld.com/forum/topic/monarch-plus-debonair-not-good-on-single-pivots .. ak nemas progresivny chod stavby, tak velky kanister asi nebude dobra volba, ten zmensuje progresivitu. Na druhej strane, mozno velky kanister + M/M
edit: dalej tam este citam, ze sa mozno oplati DebonAir + vyvlozkovat, kedze ma (vraj?) vacsiu negativku a teda lepsia citlivost.
Ja som tiež nevedel aké nastavenie použiť, tak som napísal priamo do YETI do USA. Za pár dní mi odtiaľ volal chlap. Pokecali sme čo jazdím, koľko vážim a tak a odporučil mi M/L.
MageZ tak nemusíš brať rovno ich tlmič. Necháš naladiť svoj a stojí to podstatne menej
volodaj ano, rovnako cakam ze pride nejake odporucanie priamo od Bergamont, asi najlepsie budu vediet do akeho setupu (M/M, M/L, L/M) ist a ci vobec riesit Debon Air.
lto fajn cena, nieco je aj na willhaben.at (RS Monarch plus RC3, M/M za 190€), no pockam na odporucanie od vyrobcu.
Mate niekto skusenosti s VOLUME SPACERS v tlmici, dokazu naozaj citelne zvysit progresivitu? Nejake uskalia o ktorych by som mal vediet?
Diky
http://www.mtbiker.sk/shop/vidlice-a-tlmice/prislusenstvo/rock-shox-bottomless-tokens-pre-vidlice-32-mm.html
Skús, či nemá niekto z fóra nejaké, čo nepoužíva a nepredá ich.
RockShox fork SPRING BOTTOMLESS TOKENS - SOLO AIR/DEBONAIR (QTY 5) - SID/REBA/REVELATION/RS-1/BLUTO
18,39 €
MOC 22,99 €