Cavte,poradi mi niekto ake pedale si mam vybrat,Rozmyslam zeby som dal SPD a neviem sa rozhodnut či obojstranne alebo jednostranne
Pri obojstranych sa bojim pádov a zvlášť zo začiatku kým nebudem vedieť vypdnúť nohu. http://www.kolokram.sk/product_info.php ... cts_id=507
neboj sa a chod do tych obojstrannych. maximalne sa par krat vytrepes ale do tyzdna si bez problemov zvyknes a inak k tym obojstrannym shitmanam by si mal dostat aj take plastove srandy ktore ked tam das tak mas z toho vlasnte jednostranne pedale
martin 91:maximalne sa parkrat vytrepes ale do tyzdna si bez
problemov zvyknes ha ha,neoblbuj chlapca bude to trvat
urcite dlhsie ale dajme ruku na srdce, vsetci co sme tu na fore sme raz
zacinali ... takze skusat,skusat a este raz skusat.ja ked som kupoval
SPD tak som k nim v akcii dostal tie klatiky co pise martin 91 a pomohlo
to urcite.len pocase ta prestane bavit stale otacat pedale na tu stranu
ktoru potrebujes a das to prec./ale verim ze vtedy to uz budes ovladat/.
2martin91:neviem jak ty ale ja som na SPD prechadzal uz vo veteranskej
kategorii /mozno preto mi to trvalo trochu dlhsie/ ale urcite
nelutujem,ked si na to zvyknes tak bez SPD sa uz neda jazdit.
Tie 540-tky som jazdil dva roky a su to vyborne pedale na urovni XT.Nemusis sa bat,ze by si nevypol nohu.Nie je ziadny dovod preco by si mal padat ja som tiez nepadal preto,ze by som nevypol tretru.Chod do toho.
Ja som kupil M520 + Specialized Sport, dnes som siel sa previezt, kedze bolo pekne, som na tom siel prvy krat. Neboj sa nicoho, si zvyknes, ja som si zvykol uz dnes, len raz sa mi stalo, ze som siel padnut ale samo sa to vyplol, kedze to mam zatial na najslabsie, atak som nepadol. Som s tym spokojny, super. Nie je to nic zlozite.
kľudne si kúp tie obojstranné. Ja som sa tiež spočiatku bál pádov, kedže nepatrím medzi najchudších
Zatiaľ som za 2roky spadol asi 4-krát a vždy sa mi tretra odopla.
Na začiatok si to nastav na najľahšie a máš po starostiach, nohu vždy odopneš.
treba len zo zaciatku furt vypinat a zapinat tretru aby si chytil taky reflex do nohy...teraz aj ked idem na normalnych pedaloch tak podvedome robim ten pohyb ako pri vypinani ...horsie to bolo ked som si pozical ujov stary bike ktory ma kosiky ...skoro ma vytrelo
mozes ist aj s obyc. botami len naslapny pedal je mensi ako pedal normalny a tiez nie je prisposobeny na pouzivanie s normalnou topankou ale kazdopadne nudzovo sa na tom ist da...pedalu to rozhodne neuskodi...ked vies, ze ides s normalnou topankou tak je dobre si tam hodit tie plastove veci ktore ti z toho spravia v podstate klasicky pedal a da sa na tom ist v pohode
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
problemov zvyknes
urcite dlhsie ale dajme ruku na srdce, vsetci co sme tu na fore sme raz
zacinali ... takze skusat,skusat a este raz skusat.ja ked som kupoval
SPD tak som k nim v akcii dostal tie klatiky co pise martin 91 a pomohlo
to urcite.len pocase ta prestane bavit stale otacat pedale na tu stranu
ktoru potrebujes a das to prec./ale verim ze vtedy to uz budes ovladat/.
kategorii /mozno preto mi to trvalo trochu dlhsie/
nelutujem,ked si na to zvyknes tak bez SPD sa uz neda jazdit.
kľudne si kúp tie obojstranné. Ja som sa tiež spočiatku bál pádov, kedže nepatrím medzi najchudších
Zatiaľ som za 2roky spadol asi 4-krát a vždy sa mi tretra odopla.
Na začiatok si to nastav na najľahšie a máš po starostiach, nohu vždy odopneš.
Možem na tych obojstranych isť aj s obycajnymi botami,nie len s SPD?
Ake tretry mi doporucujete do tych 2500-3000SK
Ja som pozeral nieco taketo:
http://mtb.sportove.sk/?produkty&produk ... try-shm072
http://mtb.sportove.sk/?produkty&produk ... try-shmt50
http://www.specialized.cz/new/doplnek_s ... oplnek=243
http://www.specialized.cz/new/doplnek_s ... oplnek=246