Stáli síce len 11 evri / kus, no škoda aj toho. Predtým som jazdil 3 roky Conti Double Fighter a ani jeden defekt.
Radím - nekupovať !!!
Predtym na nejakych Michelinoch 2 za celu sezonu. A aj tie som sposobil ja neopatrnou jazdou.
Black Jacky mam obuté (boli tam ked som ho kúpil) zatial 2 defekty a obe seknutá duša (raz pri ventilke pri ráfiku.) Mne nevyhovujú skôr ich jazdné vlastnosti.
Na asfalte hucia a majú slusný odpor, pri vysokej rýchlosti (45+) moc nedržia to už je celkom o hubu, a pri velmi vysokej (60+) nedrzia ani na asfalte). Na lesných a polných sú fajn, na štrku alebo volných kamienkoch je to tiez dost zle. Ked ich zjazdim pôjdu možno NN.
Nazdar, Vredestein Tiger Claw majú aj v Coolbiku v BB, na skok zo Zvolena
Predtym na nejakych Michelinoch 2 za celu sezonu. A aj tie som sposobil ja neopatrnou jazdou.
Ináč...dnes po ďalšom defekte pošli Bontrager-y rovno do smetného koša...už sa na nich vozia zaúdení
http://www.individual-bike.sk/detail/66130/vredestein-tiger-claw-26x200
Nech ide cely Bontra.... do P..... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Guma za 10e je prakticky neprepichnutelna .. okrem ineho je to hruba guma a tazka ako prasa. Teda aspon moje Kendy take boli
angel1: klasicky trn z malincia (nie zeleny, ale pekne vyschnuty) ti prepichne kazdy jeden plast co bezne kupis, v cene od 20e do 50e a ano, presne cez behun. A niekedy aj cez stupel. A pokial jazdis cez agatove trne, tak ti pomoze len anti-thorn paska , alebo potom specialne plaste, ktore maju pod behunom hrubsi kus niecoho .. rozoberalo sa to tu kdesi.
Nove plaste su uz na poste
posledný komentár: 25. 8. 2025 o 22:07