Neviete mi poradit nejake dobre plaste na zimu? aktualne jazdnim na specialized fast track lk 26x2.0
zadny plast mam uz trochu zjazdeny a sneh by asi nezvladol. Potreboval by som nieco, co bude dobre drzat stopu aj na snehu, ale bude sa to dobre odvalovat.
vdaka
Urcite ich budem prehadzovat podla pocasia...ak bude dlhsiu dobu teplota nad nulou, tak nebudem jazdit na hrotoch...hroty budu len na extremne podmienky a pre istotu na zimny stupavak:-)
corsair v zime často prezúvam. Dve kolesá pohodlným tempom cca hodinka? Veď to nieje problém.
To co pri tom aj vyho***??? Dve kolesa sa daju prrezut za 10minut + 5 minut nafuknut...
Zatial bohate stacia ziletky Ved su tu uz suche cesty (ked nasnezilo tak boli mokre)
To co pri tom aj vyho***??? Dve kolesa sa daju prrezut za 10minut + 5 minut nafuknut...
Zatial bohate stacia ziletky Ved su tu uz suche cesty (ked nasnezilo tak boli mokre)
Nevieš čítať a nepochopil si? Rob si pri tom, čo chceš ak sa ti to páči.
Jazdím celoročne a u nás pod Tatrami sú zimy dlhé a niekedy aj tuhé. Môj rekord -19 a vietor, do práce cca 40 min. ( v zime) v lete 20 min.
Ale k veci, pod čerstvým snehom ľad. A ráno o 6:00 ma tak svihlo, že som ano okom nemrkol. Preto uvažujem dať vypliest predné koleso s plášťom s hrotmi na rýchlo upinak. A keď pozriem z okna a uvidím ľadové kráľovstvo, tak chytro prehodim koleso a šup do práce. Keď bude napr odmek, dám klasiku aby som nezničil hroty.
myslíte, že je to dobrý nápad?
ozivujem tuto staru temu. zima sa zase blizi a nakolko moje stare plaste, co som jazdil minulu zimu su uz nepouzitelne, zvazujem cim ich nahradit. mate tipy? co si myslite o takych typu schwalbe gone allround v sikre 40? jazdil to niekto v zime? jazdim hkavne asfaltky, teda vlhko, obcas lad a stary sneh…
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=53657
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=53657
O dosť lacnejší je http://on-one.co.uk/i/q/TYGXDTTT/geax_datura_mtb_ust_tubeless_tyre , mohlo by to byť fajn.
Zatial bohate stacia ziletky
Zatial bohate stacia ziletky
Nevieš čítať a nepochopil si? Rob si pri tom, čo chceš ak sa ti to páči.
Ale k veci, pod čerstvým snehom ľad. A ráno o 6:00 ma tak svihlo, že som ano okom nemrkol. Preto uvažujem dať vypliest predné koleso s plášťom s hrotmi na rýchlo upinak. A keď pozriem z okna a uvidím ľadové kráľovstvo, tak chytro prehodim koleso a šup do práce. Keď bude napr odmek, dám klasiku aby som nezničil hroty.
myslíte, že je to dobrý nápad?