cavte, prosim pomozte mi.mam ram author traction 05,dal som som donho zadne koleso z rychloupinakom a ked to dotiahnem tak ram sa stlaci o taky centimeter,kde je chyba alebo to tak ma byt.a ako zatierate odbite kusky laku[mam ciernu lesklu]dik za vsetky rady.[/code]
Mam ťiež author verzus a robi my to tieš ! ked som sa zato pital v predajni tak my povedal že to je ok !?!? A na lak nedavam nič lebo to nema vyznam! Kcem sa voziť ne malovať ram ! ! ! ! Ale udržbu si robim pravydelne
No neviem ten 1 cm este nie je az taky hrozny, myslim ze aj na mojom Kelly´se sa to daco stlaci, dokopy to moze byt aj cca ten centacik...myslim ze to nie je nejaka vada....
Red-Hawko: obity podla toho ako, aby to zas nehrdzavelo,
hmm no este ram z hlinikovej zliatiny som hrdzaviet nevidel ...tiez mam na biku odreniny a este mi nehrdzavel...zato niektore imbus skrutky hej
k tomu zatieraniu:
Sam som nikdy nemyslel ze budem ram striekat ciernou, ale po transporte do Talianska moj bike vyzeral ako veteran z Vietnamu na niektorych miestach....tak som kupil lesklu ciernu farbu+bezfarebny lak na to, miesto som doskladne ocistil a izoloval igelitom od zvysku ramu...dve vrstvy cierneho laku s prestavkou asi 30 minut medzi nimi, potom po dalsich 30 minutach jedna vrstva bezfarebneho laku a po dalsej polhodke dalsia...no a potom uz len nechat zaschnut cca aspon 12 hodin min...najlepsie vsak okolo 24 hod....treba pozriet navod na spreyi...vysledok: skoro dokonala oprava, viditelna len na uplne cistom biku a len pri velmi podrobnej prehliadke...sice pri vacsich plochach to mozno bude viac prebijat, ale na cca 15 cm2 to neni skoro vidno ale ine farby ako cierna a biela by som netrufal striekat....tym len viac skody ako uzitku by z toho vzniklo
Absolutne nechapem o ake stlacenie sa tu jedna. Ak ide o pritlacenie zadnych sabli, tak potom treba dat bud nejake podlozky do osky alebo to tak ma byt, ved to nie je vada. A len tak naokraj, zhrdzavie vsetko, aj hlinik.
teda ide o stlacenie(podla gira) alebo o osuchanie farby???
ja som myslel, ze ma problem s farbou - a riesenie uz napisal LL
on ma problemy dva....siroku zadnu stavbu a odrety lak....niekto tu riesi jeden, niekto druhy....zato ty riesis len gira
podla mna nemoze byt na skodu mat zadnu stavbu trosku "predpätú", ale v poriadku to celkom asi nie je....mas tam original naboj, koleso?....a ten lak fakt neries..... skor by ma sralo to co tu nafotil bikenur...to ti robi stresny nosic?
Nie, mame 4 biky na voziku za autom v stojanoch, vsetko je ok akurat pri jazde, ktora vyzera kvalitou cesty ako rally sa vzdy biku pri mojom pretocia pedale a bezpecne sa zastavia na mojom rame a uz len kreslia hore,dole..
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
slohni mamke bezfarebny lak na nechty a basta
No neviem ten 1 cm este nie je az taky hrozny, myslim ze aj na mojom Kelly´se sa to daco stlaci, dokopy to moze byt aj cca ten centacik...myslim ze to nie je nejaka vada....
hmm no este ram z hlinikovej zliatiny som hrdzaviet nevidel
k tomu zatieraniu:
Sam som nikdy nemyslel ze budem ram striekat ciernou, ale po transporte do Talianska moj bike vyzeral ako veteran z Vietnamu na niektorych miestach....tak som kupil lesklu ciernu farbu+bezfarebny lak na to, miesto som doskladne ocistil a izoloval igelitom od zvysku ramu...dve vrstvy cierneho laku s prestavkou asi 30 minut medzi nimi, potom po dalsich 30 minutach jedna vrstva bezfarebneho laku a po dalsej polhodke dalsia...no a potom uz len nechat zaschnut cca aspon 12 hodin min...najlepsie vsak okolo 24 hod....treba pozriet navod na spreyi...vysledok: skoro dokonala oprava, viditelna len na uplne cistom biku a len pri velmi podrobnej prehliadke...sice pri vacsich plochach to mozno bude viac prebijat, ale na cca 15 cm2 to neni skoro vidno
on ma problemy dva....siroku zadnu stavbu a odrety lak....niekto tu riesi jeden, niekto druhy....zato ty riesis len gira
podla mna nemoze byt na skodu mat zadnu stavbu trosku "predpätú", ale v poriadku to celkom asi nie je....mas tam original naboj, koleso?....a ten lak fakt neries..... skor by ma sralo to co tu nafotil bikenur...to ti robi stresny nosic?
Nie, mame 4 biky na voziku za autom v stojanoch, vsetko je ok akurat pri jazde, ktora vyzera kvalitou cesty ako rally sa vzdy biku pri mojom pretocia pedale a bezpecne sa zastavia na mojom rame a uz len kreslia hore,dole..
dakujem za vyjasnenie
co sa tyka tej zadnej stavby - isiel by som s tym do servisu a radsej by som jazdil velmi opatrne. centimeter pritiahnutia sa mi zda fakt dost.