Nie, mame 4 biky na voziku za autom v stojanoch, vsetko je ok akurat pri jazde, ktora vyzera kvalitou cesty ako rally sa vzdy biku pri mojom pretocia pedale a bezpecne sa zastavia na mojom rame a uz len kreslia hore,dole..
uff... ved oblep to miesto napr. molitanom na ten prevoz a hotovo ved ti to doj... cely ram
Tak toto je riadne barbarstvo. Dal by som na tie miesta karbonovu samolepku EXU uz dopredu. Priznavam ale, ze som perfekcionalista.
K zadnej stavbe AUTHOR: Tiez sa mi zda 10 mm velmi vela. Je zadny naboj na kolese MTB (135mm), alebo nedajboze cestny (130mm)? Na ziadnom rame, ktory som mal doteraz (5), nebola vola vacsia nez cca 1mm.
dakujem za vyjasnenie
co sa tyka tej zadnej stavby - isiel by som s tym do servisu a radsej by som jazdil velmi opatrne. centimeter pritiahnutia sa mi zda fakt dost.
Nie, mame 4 biky na voziku za autom v stojanoch, vsetko je ok akurat pri jazde, ktora vyzera kvalitou cesty ako rally sa vzdy biku pri mojom pretocia pedale a bezpecne sa zastavia na mojom rame a uz len kreslia hore,dole..
ja som myslel, ze ma problem s farbou - a riesenie uz napisal LL
on ma problemy dva....siroku zadnu stavbu a odrety lak....niekto tu riesi jeden, niekto druhy....zato ty riesis len gira
podla mna nemoze byt na skodu mat zadnu stavbu trosku "predpätú", ale v poriadku to celkom asi nie je....mas tam original naboj, koleso?....a ten lak fakt neries..... skor by ma sralo to co tu nafotil bikenur...to ti robi stresny nosic?
ja som myslel, ze ma problem s farbou - a riesenie uz napisal LL
No neviem ten 1 cm este nie je az taky hrozny, myslim ze aj na mojom Kelly´se sa to daco stlaci, dokopy to moze byt aj cca ten centacik...myslim ze to nie je nejaka vada....
hmm no este ram z hlinikovej zliatiny som hrdzaviet nevidel
k tomu zatieraniu:
Sam som nikdy nemyslel ze budem ram striekat ciernou, ale po transporte do Talianska moj bike vyzeral ako veteran z Vietnamu na niektorych miestach....tak som kupil lesklu ciernu farbu+bezfarebny lak na to, miesto som doskladne ocistil a izoloval igelitom od zvysku ramu...dve vrstvy cierneho laku s prestavkou asi 30 minut medzi nimi, potom po dalsich 30 minutach jedna vrstva bezfarebneho laku a po dalsej polhodke dalsia...no a potom uz len nechat zaschnut cca aspon 12 hodin min...najlepsie vsak okolo 24 hod....treba pozriet navod na spreyi...vysledok: skoro dokonala oprava, viditelna len na uplne cistom biku a len pri velmi podrobnej prehliadke...sice pri vacsich plochach to mozno bude viac prebijat, ale na cca 15 cm2 to neni skoro vidno
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05