zdravim,mam problem s brzdou....davnejsie som kupil pouzivanu prednu brzdu no teraz ked podlhom case ju chcem nahodit na vidlu tak mi absolutne nepasuje....adapter mam na 180 mm kotuc a kotuc mam tak isto 180 mm...rozmyslal som aj o variante ze mi predal zadu brzdu s pakou na prednu no neviem...preto chcem radu odbornikov....ked adapter namontujem navidlu a chcem nan dat prasa tk mi to proste nepasuje..akoby bolo prasa velmi daleko od adaptera...nieje to pokrivene ani nic podobne....na ukazku pridavam foto brzdy,paky a adapter...pls...nwm co mam robiť.
pokial by si zohnal dlhsie sroby tak v podlozkach nevidim problem..
triki ak Ťa správne chápem, tak Ty myslíš, že on má ten adaptér príliš "vysoko", hej? Ale nemá, má adaptér na správny rozmer, diery na vidlici aj na adaptére sú v rovine, takže IS-IS adaptér by nič neriešil.. potrebuje jednoducho len širší ISPM adaptér, toť vsio..
pokial by si zohnal dlhsie sroby tak v podlozkach nevidim problem..
triki ak Ťa správne chápem, tak Ty myslíš, že on má ten adaptér príliš "vysoko", hej? Ale nemá, má adaptér na správny rozmer, diery na vidlici aj na adaptére sú v rovine, takže IS-IS adaptér by nič neriešil.. potrebuje jednoducho len širši ISPM adaptér, toť vsio..
presne tak..potrebujem širši adapter...diery sedia....
Ale aby som aj nieco k veci napisal, tak na tvojom mieste by som uz asi vydrzal a zohnal ten adapter. Jednak to nebude vyzerat ako home made a bude to asi o dost bezpecnejsie ...
Ale aby som aj nieco k veci napisal, tak na tvojom mieste by som uz asi vydrzal a zohnal ten adapter. Jednak to nebude vyzerat ako home made a bude to asi o dost bezpecnejsie ...
ved jasne..ja ho chcem zohnat ale neviem kde na akej stranke ho zozeneim..ten široky adapter....
mam to zalozene..zistil som ze mam krivy kotuc AVID.... :/ da sa stym nieco robyt alebo ani nie??ci mam vymenit kotuc???pri jazde mi to piska a proste to vadi dost
Kotúč sa dá veľmi pekne narovnať rukou, ak nie ja závratne krivý, daj dole kotúč položíš na niečo rovné a tam kde vidíš, že je pokrivený ho dáš na nejakú hranu a budeš tlačiť na opačnú stranu silou, nemusíš sa báť že by si ho zlomil, myslím, že tak silno tlačiť nebudeš, alebo dať naňho hrubú handru a namiesto ruky použiť nejaké kliešte, tak som to robil ja, a na kotúči neostali žiadne stopy a je neskutočne rovný
Kotúč sa dá veľmi pekne narovnať rukou, ak nie ja závratne krivý, daj dole kotúč položíš na niečo rovné a tam kde vidíš, že je pokrivený ho dáš na nejakú hranu a budeš tlačiť na opačnú stranu silou, nemusíš sa báť že by si ho zlomil, myslím, že tak silno tlačiť nebudeš, alebo dať naňho hrubú handru a namiesto ruky použiť nejaké kliešte, tak som to robil ja, a na kotúči neostali žiadne stopy a je neskutočne rovný
dakujem...hned zajtra to odskusam a uvidim...lebo ten zvuk je skaredy:D
a si si isty ze mas krivy kotuc? Ked roztocis koleso tak vidis ako hadze kotuc zo strany na stranu?... mozno staci len vycentrovat prasa, ked ti to sucha stale ...
Keď to šúcha po celom obvode kotúča treba sa pohrať s tím prasaťom , Ak to robí iba v určitom miesto je mierne krivý.
ano ..totizto ja som si na prednu brzdu dal tie podlozky...dotiahol som prasa vycentroval a mierne mi sucha pocelom obvode ale to je normalne..len na urcitom mieste mi to vydava silnejsi pisklavi zvuk..cize chyba je v kotuci....aj ked baj ksom otocil na opak a roztocil predne koleso tak je vidno ze kotuc je ohnuty...dnes ho asi dam dole a trocha naklepem alebo nieco take
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Daky si uz vygoogli sam, alebo si kup v dobrej predajni.
pm prasa?:D pokial viem tak prasata sa nerozlisuju na IS a PM....len adapter pozname is a pm....
Daky si uz vygoogli sam, alebo si kup v dobrej predajni.
vdaka..asi to je to co potrebujem..je siroky 18 mm
Tak tomu teda nerozumiem:D .... cize mam PM prasa???
jeden taký mám doma ale neviem či sa mi chce ti ho posielať..
triki ak Ťa správne chápem, tak Ty myslíš, že on má ten adaptér príliš "vysoko", hej? Ale nemá, má adaptér na správny rozmer, diery na vidlici aj na adaptére sú v rovine, takže IS-IS adaptér by nič neriešil.. potrebuje jednoducho len širší ISPM adaptér, toť vsio..
triki ak Ťa správne chápem, tak Ty myslíš, že on má ten adaptér príliš "vysoko", hej? Ale nemá, má adaptér na správny rozmer, diery na vidlici aj na adaptére sú v rovine, takže IS-IS adaptér by nič neriešil.. potrebuje jednoducho len širši ISPM adaptér, toť vsio..
presne tak..potrebujem širši adapter...diery sedia....
Toto je IS:
A toto je PM:
A toto je PM:
ved jasne..ja ho chcem zohnat ale neviem kde na akej stranke ho zozeneim..ten široky adapter....
dakujem...hned zajtra to odskusam a uvidim...lebo ten zvuk je skaredy:D
ano ..totizto ja som si na prednu brzdu dal tie podlozky...dotiahol som prasa vycentroval a mierne mi sucha pocelom obvode ale to je normalne..len na urcitom mieste mi to vydava silnejsi pisklavi zvuk..cize chyba je v kotuci....aj ked baj ksom otocil na opak a roztocil predne koleso tak je vidno ze kotuc je ohnuty...dnes ho asi dam dole a trocha naklepem alebo nieco take