ahojte, neviete mi niekto poradit cim to moze byt, ze mi praska v stredovej oske pocas ?moze to byt aj nieco ine ako oska?? dikes vopred za rady a tipy:D
a nebude to v pedaloch ?? ale tu ide o zjazd, tak stred-kluky nic ine
PS : mne puka ked slapem a tlacim na pedale tak vtedy (viem na 100% ze je to v pedaloch..)
v pedaloch to praskanie zapričunuju tie štyri šrobiky čo držia obvod pedalov ... ja som praskanie pedalov vyriešil tým že pekne každy šrobik som z pedalo odtiahol namočil do lepidla na zavity a zatiahol... odvtedy mam s pukanim a praskanim pedalov pokoj + ak by si niekedy musel odtahovať tie šrobiky (čo nechapem načo by si to robil) tak sa to da povoliť len nato treba potom väčšiu silu
a to že ti puka počas jazdy a niesu to pedale tak to nemusi byť ani stred ... ale cely ho rozober vyčisti a pekne premaž a zlož. ke dnie kludne to može byť kombinacia vyťahana reťaz + vymlatene zubky na pastorkoch.
Edit ešte ma napadaju poohybane zubky na pastorkoch a ked nato reťaz skoči tak to puka...
može byť kombinacia vyťahana reťaz + vymlatene zubky na pastorkoch
toto to asi nebude lebo mam novy bike mesiac aj daco jazdeny...a v pedaloch to tiez asi nebude si tak myslim,pretoze ja mam tam obycajne pedale mozno za 2 kilka...skusim rozobrat kluky a premazat osku a uvidim potom poviem jak to dopadlo
toto to asi nebude lebo mam novy bike mesiac aj daco jazdeny...a v pedaloch to tiez asi nebude si tak myslim,pretoze ja mam tam obycajne pedale mozno za 2 kilka...skusim rozobrat kluky a premazat osku a uvidim potom poviem jak to dopadlo
prave preto že maš obyčajne pedale za 2 kilka tak to možu byť oni.... otoč bicykel naruby a začni s rukami pedalovať a ked to nebudšš počuť to praskanie tak su to 100% pedale...
no však to robilo aj mne... šrobi som namazal lepidlom zavitovym a praskaniu je pokoj.. okrem to kovou konštrukcu okolo aj tak vživote nebudeš davať dole tak čo
každy jeden šrobik .. myslim že v jedom pedali su štyri som namočil do lepidla na závity .. potom ked to zatiahneš a nehaš vyschnuť sa už neodťahuju takže prestane praskanie pedalov
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Najprv by som skúsil zhodiť kľuky a premazať styčné plochy vazelínou..
PS : mne puka ked slapem a tlacim na pedale tak vtedy (viem na 100% ze je to v pedaloch..)
No s tou som bojoval hned na zaciatku.
akurat ze mne pukaju pedale, som na 100% isty, lebo som skusil rukou pedal potiahnut hore/dole a puk/puk
a to že ti puka počas jazdy a niesu to pedale tak to nemusi byť ani stred ... ale cely ho rozober vyčisti a pekne premaž a zlož. ke dnie kludne to može byť kombinacia vyťahana reťaz + vymlatene zubky na pastorkoch.
Edit ešte ma napadaju poohybane zubky na pastorkoch a ked nato reťaz skoči tak to puka...
prave preto že maš obyčajne pedale za 2 kilka tak to možu byť oni.... otoč bicykel naruby a začni s rukami pedalovať a ked to nebudšš počuť to praskanie tak su to 100% pedale...