tak ma napadlo, ze by som to mozno skusil, co k tomu budem potrebovat? okrem prevodnika (29?), ako je to s presmykom, radenim, retazou? bol by som rad keby niekto prispel informativnym prispekvom na tuto problematiku ;] nejake + a - a podobne tiez. dik
Netusim kolko mal:) nevazil som ho. Aj keby mal 300. Osobne by som nic drahe ako velku pilu nedaval.. jeden dobre miereny suter a par zubov je hned v cudu. Aj ked je pravda ze odstranenim 42z a nahradenim 38z sa obdost zvysila priechodnost
Ahojte. Mám prevod 3x10 a chcel by som prejsť na 2x10. A to z 42-32-24 na 42-28. Bolo by to možné prerobiť, pokiaľ nechcem kupovať nové kľuky aj s pílami?
Myslim ze by s tym nemal byt problem pokial zozenies 28 z maly prevodnik. Najvacsi prevodnik umiestnis tam kde bol prostredny a kupis si iba ten maly 28z. Neviem sice naco ti bude 42 pila ale budis. Aj tak by som radsej volil 38/24
Jazdím väčšinou les. Niesom dupač a v tomto mám medzery. Tak každá rada nad zlato...možno tvoje riešenie by skôr prichádzalo v úvahu. Na 32 píle jazdím najčastejšie. Veľkú viac-menej na asfaltové presuny... najmenšiu nevyužívam.
Ja som doteraz jazdil dvojprevodnik 36/22 s kazetou 11-32. Teraz prechadzam na 11-40 vzadu a v predu 32. Asfalt nejazdim skoro vobec, ak tak akurat tych nevyhnutmych par km kym sa dostanem k lesu takze mi to vyhovuje.
akurat mi prisiel 26z prevodnik od matta idem to namontovat na kluky XT 40/28 miesto tej 28z placky tiez som na to zvedavy ci to nebude haprovat. ale mam iny presmyk...
Tina to nedávno spomenula v nejakom vlákne na bike-fóre,ale pozor na to,že tých 42 z. už nemusí zvládnuť prehadzovač-záleží aj od zadnej stavby,ako je riešená,ja som aj na tú 40 z. musel dať dlhšiu B skrutku,bolo by to treba najskôr odskúšať
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ten speciallities ta aj s postou 44 eur , to je dost, na moje stare obite kluky davat
Aj 24/42 ak má veľký prevodník nábehy, tak nieje problém.