tak ma napadlo, ze by som to mozno skusil, co k tomu budem potrebovat? okrem prevodnika (29?), ako je to s presmykom, radenim, retazou? bol by som rad keby niekto prispel informativnym prispekvom na tuto problematiku ;] nejake + a - a podobne tiez. dik
Každý, kto rád jazdí rýchlo alebo má rád jednoduchosť. Treba vyskúšať. Nemusíš nič riešiť, len pravou rukou radíš. A keď prídeš na kraj rozsahu, musíš vymyslieť náhradný plán.
Skoro každý systém má svojho kupca. Keď tomu nerozumieš, ty ním nie si. Ja jazdím 1-prevodník na zimákovi už 4. rok a nemenil by som ani za nič. Záleží však od toho, kde a ako jazdíš.
To je pravda že nie som a ani nebudem jeho kupcom a je pravda že som tomu nerozumel preto som sa vypitoval.
Jazdim cestu BA a male karpaty . Občas na starom 18 roč. MTB / Cross ADMIRAL 3x7
najsmutnejsie je ze po jednoprevodniku ktory sa stava uz beznou sucastou bajku uz nic nie je. nebudeme mat o com diskutovat
najsmutnejsie je, ze aj na taku trivialitu ako 1x system za normalnu cenu (povedzme na urovni SLX / X7) budeme asi predsa len cakat este niekolko rokov, napriek dost rychlo rastucemu zaujmu. Takze na zopar nasratych diskusii este bude prilezitost
tmax, zamerne som nepouzil slovo "jednoprevodnik", ale "1x system". myslim tym aj sirsi rozsah kazety, narrow-wide prevodnik, sposobilu prehazku atd, atd,
Akurát v najnovšom čísle VELO 1/2014 je téma prevodománia... - celkom rozsiahly článok s rôznymi faktmi teória aj praktické testy systémov v tom čísle skúste počítať...., mne trochu pomohlo získať lepší rozhľad vo veci o ktorej je táto téma
Zacal som prerabat 3x10 na 2x10. Len som urobil chybu, ze som kupil prevodnik od ShamanRacing 36T. Presmykovac nepreradi z 22T na ten 36T. A teraz som tu precital par stran dozadu, ze ten prevodnik je na dve veci. Tusim silva ho mala vo vybere. Teraz neviem ci mam skusit tento predat a kupit iny, alebo by som mohol este vybrusit na nom nejake nabehove zuby. Neviem ci by to ale pomohlo. Pol dna som s tym stravil a vysledok ziadny.
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
Chalani jazdim cestu ale načo je na kazete 40 alebo 42? čo mate na prednej placke? Keď 26, nie je lepšie dať do predu 22 a zadok - kazeta 36?
Jazdim cestu BA a male karpaty . Občas na starom 18 roč. MTB / Cross ADMIRAL 3x7
najsmutnejsie je, ze aj na taku trivialitu ako 1x system za normalnu cenu (povedzme na urovni SLX / X7) budeme asi predsa len cakat este niekolko rokov, napriek dost rychlo rastucemu zaujmu. Takze na zopar nasratych diskusii este bude prilezitost