tak ma napadlo, ze by som to mozno skusil, co k tomu budem potrebovat? okrem prevodnika (29?), ako je to s presmykom, radenim, retazou? bol by som rad keby niekto prispel informativnym prispekvom na tuto problematiku ;] nejake + a - a podobne tiez. dik
Presiel som z 26 na 27,5 a na novom bajku boli kluky s prevodnikmi 44/32/22, co boli pre mna v kombinacii s 27,5 kolesami tazke prevody(velku som pouzival minimalne). Preto som mal v plane vymenit prevodniky na 40/30/22.nasiel som ale toto vlakno a lacnejsia alternativa mi prisla zmena na 2x9. Prepocital som najcastejsie jazdene prevody a vysla mi kombinacia 36/22+kazeta 11/34(mal som ju aj povodne) Takze miesto 44 isli podlozky(koli dlzke sro ov), miesto 32 isla 36 a 22 zostala.kluky deore ht II. Nejake 3 hodiny kym som sa naucil ustavit a nastavit presmyk, lanko a dorazy a uz by som 3x9 miesto 2x9 nikdy nechcel.diky vam vsetkym, co ste sem prispeli a tym mi pomohli
36 a 34 boli nejak drahé a potom som zohnal 32 shimano v bazari. Tak vyskúšam. Možno mi budu chýbať zuby na presuny po rovine. 24 som dal, pretože 22 som používal výnimočné, len stojky a aj tak som zosadol lebo som nemal dostatočnú rýchlosť, alebo nevládal
nemam problem s objimkou, ale ako pise Pitzdy klietka sa opiera o zadnu stavbu ramu a nemozem dat nissie. teraz mam medzeru medzi klietkou a prevodnikom 2cm. bojim sa, ze mi bude padat retaz a este to nevyzera pekne
Myslim, ze to tou kratsou klietkou na 2x10 vyriesis, ale fotka urcite povie viac ale ked si hodis prevodove pomery do tabulky, zistis ze pri prevodnikoch 32/24 a kazete 11/34 a za predpokladu, ze budes na velkom jazdit cely rozsah kazety budes na malom prevodniku jazdit len posledne dva pastorky kazeety...
Zasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie zaujímavých akcií a noviniek emailomZasielanie darčekov a možnosti výhodnejšieho nákupuZasielanie Akcie týždňa
Zvoľ si, prosím, o ktoré informácie máš záujem:
Raz za týždeň / mesiac posielame súhrn toho čo pribudlo na MTBIKERi. Nikdy neposielame reklamu ani iný spam.
K narodeninám a meninám posielame menší darček s možnosťami výhodnejšieho nákupu a občas posielame email s akciami na tovar, ktorý Ťa môže zaujímať.
Raz za týždeň posielame súhrn našej Akcie týždňa a občas posielame email o špeciálnych akciách a novinkách v našom e-shope.
Dávam spoločnosti MTBIKER community s.r.o., so sídlom 225, Hrádok 916 33, Slovensko, IČO: 52 770 222, súhlas na zasielanie bezplatných informácií podľa špecifikácie uvedenej vyššie a so spracúvaním mojich osobných údajov na tento účel. Môj súhlas je dobrovoľný a beriem na vedomie, že mám právo ho kedykoľvek odvolať v sekcii Nastavenia e-mailov. Zároveň potvrdzujem, že som sa oboznámil(a) s informáciami v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
check_circle
error
MTBIKER používa cookies
Súbory cookies používame na zabezpečenie funkčnosti webu a na personalizáciu obsahu. S Tvojim súhlasom ich budeme používať na meranie užívania webovej stránky, k personalizácii a na zobrazenie relevantných reklám a informácií. Ak nám udelíš súhlas, môžeš ho zrušiť alebo môžeš zmeniť svoje preferencie v sekcii Nastavenia cookies. Ak nesúhlasíš s ukladaním cookies, môžeš ich odmietnuť. Viac o cookies si môžeš prečítať v sekcii Ochrana súkromia a osobných údajov.
ShamanRacing skrutky do prevodníkov 8 mm
15,89 €
http://www.mtbiker.sk/shop/komponenty/prevodniky-a-napinaky/prevodniky/shimano-deore-fc-m510-s-36-zubov-prevodnik.html
Asi si hladal xt k tym klukam, ale na vyskusanie ako prvy b mohol stacit, nie? Nebude ti 32 malo?
Presmyk mam slx 3x10 a radenie alivio 3x9.
Vsetko ide ako ma
STING CHSR36 BCD76 prevodník pre Sram XX1 36 zubov
48,99 €
MOC 58,99 €teda aspon mne ...