Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
Neverím
Keď mám FC-M6000-2 a nepoužívam menší prevodník (28z) môžem ho odmontovať aj s prevodníkom vpredu? Nebude to niečomu vadiť? Teda mimo menšieho počtu prevodov. Vzadu mám M4100-10
Ďakujem
Keď mám FC-M6000-2 a nepoužívam menší prevodník (28z) môžem ho odmontovať aj s prevodníkom vpredu? Nebude to niečomu vadiť? Teda mimo menšieho počtu prevodov. Vzadu mám M4100-10
Ďakujem
Asi myslis spolu s presmykacom...ak odmontujes presmyk ktory tvori voditko tak aby ti nepadala retaz (z klasickeho) prevodnika budes ho musiet nahradit s verziou NARROW WIDE (anti padajucim) prevodnikom. Vies zohnat aj tu v eshope alebo aj na ali dolezita je roztec dier co je 96
Tymto predsudkom rozumiem. Kazetu pouzivam od leta, aktualne mam na nej najazdene tisice km. Stravu mas, mozes si sama pozriet co a kolko.
Proti 175mm kľukám si kvôli výzoru, Alebo to ma nejaké logické odôvodnenie . V začiatkoch sa robili hlavne 170mm .Potom sa robilo viac dĺžok . Teraz pozorujem skorej návrat k tým 170mm
Od čoho závisí aké nové stredové zloženie mi tam bude pasovať ? Iba od "Axle length/shell width" a od toho ci je to lisované alebo na závit?
Vopred ďakujem
68/73 mm šírka domčeka,
dĺžka osky v mm
(úmyselné nespomínam ľavý/pravý závit a ITA/eng/JPN atd označenia, na súčasnom modernom to nemusíš riešiť...)
Konkrétne ti neporadim/nedoporucim
Turbi dobre radi
Myslela som to však tak, že neverím kombinácia "Cinska ZTTO 11-50. s xtr m9000 gs funguje paradne."
To že to jazdíš (mimochodom podľa foto s directmount úchytom) neznamená, že to bude fungovať parádne. Mám osobne skúsenosti, že síce to radilo, ale o "parádnej" funkčnosti mám úplne inú predstavu. Fakt sme to montovali viacerým. Buď to radilo pekne na malých pastorkoch a nedokázalo zaradiť najväčší, alebo po prestavení B-skrutky to radilo aj na najväčší pastorok, ale radilo to mizerne na malých. Jediný postup, ktorý nakoniec pomohol bola výmena ramienka za Garbaruk s vyosenou kladkou.
preradenie v celom rozsahu kazety, na oboch koncoch. Radenie konzistentne, za kazdych podmienok. Priznam sa, sam som necakal, ze ta prehadzovacka - navyse s kratsim ramienkom - zvladne az 50z pastorok, preto som hned po kupe nahodil kombinaciu 11spd radenia a M8100 prehadzovacky. Radilo to ale uplne zle a nespolahlivo uz na stojane - ako ty pises - bud na jednom alebo na druhom konci. Tak som tam zo srandy, este pred tym ako som chcel tu kazetu rovno hodit na bazar, nahodil staru M9000 prehazku. No a mam to tak doteraz
Tak neviem teraz, asi som mal stastie. Alebo ste to montovali blbym sposobom. Nepises ake prehadzovacky a patky ste pouzivali. U mna ako pises - direct mount a M9000 GS.