Kristina Mozes si byt 100% ista, ze keby to neradilo paradne, tak je uz davno v kosi. Toto nie je bike na obcasne vylety do krcmy, ale "workhorse" na kazdodenne narocne jazdenie. Ziadne vynimocne komponenty tam nepotrebujem, ale radenie musi byt okamzite a presne (pouzivam najshitnejsie Sram retaze). V sufliku mam odlozenu komplet novu 12-stkovu XT sadu a caka tam len pre to, lebo tento cinan. Co cvak, to okamzite
preradenie v celom rozsahu kazety, na oboch koncoch. Radenie konzistentne, za kazdych podmienok. Priznam sa, sam som necakal, ze ta
prehadzovacka - navyse s kratsim ramienkom - zvladne az 50z pastorok, preto som hned po kupe nahodil kombinaciu 11spd radenia a M8100 prehadzovacky. Radilo to ale uplne zle a nespolahlivo uz na stojane - ako ty pises - bud na jednom alebo na druhom konci. Tak som tam zo srandy, este pred tym ako som chcel tu kazetu rovno hodit na bazar, nahodil staru M9000 prehazku. No a mam to tak doteraz
Tak neviem teraz, asi som mal stastie. Alebo ste to montovali blbym sposobom. Nepises ake prehadzovacky a patky ste pouzivali. U mna ako pises - direct mount a M9000 GS.