Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
Pri zmene kazty z 9-rýchlostnej na 10-r. alebo 11-r., bude mi postačvať/bude použiteľný pôvodý zadný náboj = Formula Maxle Rear ?? Ďík
Ňemáš za čo
Ňemáš za čo
Určite aj pri 11r. kazete?
Pre taky pripad vozim spojky, jazdil som aj take retaze, kde som mal 2 spojky, nicomu to nevadi. Rychle a efektivne riesenie, nitovanie aj u 9speed retaze nie je vzdy uplne to prave orechove, v terene. Je to asi nieco, ako viackrat zaplatana dusa
a ktore pls maju ?
z popisu mi to nie je jasne
Ale uz tu bolo na viac miestach napisane, ze to zavisi dost aj od ramu - ako daleko je ocko na prehadzovacku od osky.
z popisu mi to nie je jasne
Všetky 11spd prehadzovačky už majú. Mali by ti fungovať aj s 10speed radením Shimano.
pytam sa kvoli tomu, ze budem davat kazetu 11-46 a mozno budem musiet menit hazku
ak by to kompatibilne bolo, tak rovno vezmem 11sp (radenie mam 10sp XT neviem z hlavy presne oznacenie)