Je to finančne ovela menej náročné,ako cenovo premrštené sady Sram 1 x 11,pričom je menej iba o jeden prevod-takže kto chce,smelo do toho-tu je link na tú vychytávku-cena cca 100 Eur:
http://www.koloshop.cz/kazeta-a-pastorky-horske-10sp.-244/general-lee-leonardi-racing-adapter-kazety-sram.html
inak pekná hanba od Shimana,že vypúšťajú poruchové diely ako na páse-a nie sú to len páčky radenia
inak pekná hanba od Shimana,že vypúšťajú poruchové diely ako na páse-a nie sú to len páčky radenia
Trochu nechápem. Shimano vyrobí milióny takýchto radení. Keď sa na pár z nich zlomí pružinka, je to známka toho, že Shimano vypúšťa poruchové diely? Keby mal človek doklad o kúpe mohol dostať bez problémov nový.
Teraz si ho pekne odloží,hádam toto nové vydrží aspoň pol roka.
Ešte pridám foto z mobilu,čo je príčinou zlyhania-radiaci mechanizmus-háčik na fotke sa volne hýbe,pružinka ktorá ho má pritláčať k ozubeniu je nefunkčná-háčik je na foto pri hrote miniskrutkovača.
Rozobrať sa to nedá,je to zlisované dohromady.
no nepoteší,že reklamuje sa aj XTR , ktoré je navyše aj riadne cenovo uletené - dúfam že SLX bude ok
Problém je že AXS má krytku spojky ako aj mechanika, ale navyše má ešte vonkajší ozdobný kryt na ktorom je nápis XX1,GX,X01....a príde mi to, že pod týmto krytom sa drží a preniká nejako do toho bordel, lebo na mechanických čo mám, keď odskrutkujem krytku, tak pod ňou je to plné čistej vazelíny a všetko beží ako má.
Ešte pozor ak by ste ten vrchný ozdobný kryt dávali dolu, tak on je cez prehadzovačku preskrutkovaný takou malou samorezkou..tak si to neodlomte ako ja
Niečo k veci, ako ukazovať svoje "jazykové znalosti", tam nemáš ?
no nepoteší,že reklamuje sa aj XTR , ktoré je navyše aj riadne cenovo uletené - dúfam že SLX bude ok
Záruka na XTR a Dura Ace je oproti nižším komponentom až 3 roky.
SLX uz nema odradovanie na mensie po 2 naraz...len XT a XTR co si myslim ze dost ludi aj vyuziva
https://bike.shimano.com/en-EU/information/warranty.html
Odporúčam však reklamovať Shimano priamo u distributéra Shimano a nie cez predajcu bicykla. Hlavne v prípadoch keď bol bajk kupovaný onlajn a nie v kamennej predajni.
Odporučujem rovno klesnúť až Deore, budeš môcť mať aj ukazovateľ prevodu ako ja