A v čom je ako divný ? V čom je problém ? Konkrétne
EDIT/ Ved lanko za 5sk nie je shit?
Ty znalejsi si na lanko nanesu trocha vezeliny a ide to lepsie.
2 win.. to ze lako zhrdzavie je sila, ved pokial viem je z nerezovej ocele a ta nehrdzavie (pokial to nieje uplne maximalny shit)
k predlžovaniu lanka: napísal si to isté, čo ja
btw: odpor radiaceho systému nemá s prehadzovačkou (na fotke ju ani nevidno) veľa spoločné... ide o radenie
no skoda ze je fotka trocha strasia a prehazdovac je deore.
NAvyse ten teflon sice robi rozdiel v treni ale nieje nejaky extremny, natoz to nerobi rozdiel v predlzovani lanka a naslednom rozladovani. Na to ma (uz ako som poznamenal) vecsi vplyv bowden! Navyse biker sa nesudi podla rady radenia
HEY win... myslis si ze je az taky velky rozdiel mezdi lankom za 6sk a za 25 sk??
NIE u mna drahsie lanka a bowdeny skocily rovnako zle (obcas aj horsie ) ako lacne.
obyčajné lanko je rovnako ocelové ako to drahšie teflónove akurát konečná úprava je iná .. teflón slúži na zníženie trecieho odporu a tm by malo lanko a celkový systém citlivejší
joooj treba študovať a uvažovať logicky a nie : jeddna pani povedala
Tento problem byva casto spôsobeny prave bowdenom pri prehazdovacke. Mne z neho furt vychadali drotiky alebo sa zalamoval (jagwire). Vymenil som za obycajny a je po probleme, navyese je aj lahsie ale to mna netrapi.
posledný komentár: 30. 11. 2025 o 17:05